sunnuntai 28. elokuuta 2016

Keskiviikon kimppalenkki

Keskiviikkona pakkasin ponin ja koirat kyytiin ja hurautin kylälle naisia hakemaan. Lähdettiin ajelemaan Kalajärven suunnalle vailla tarkempaa määränpäätä. Naiset halusivat vähän vakoilla vanhan koulunsa maisemia ja heidät kyydistä päästettyäni totesinkin, että puretaanpa ponnykin kyydistä samalla, kun tarjolla oli sopiva "parkkipaikka". Jätettiin koppi siihen, minä jatkoin matkaa ratsain Välke mukana ja naiset jatkoivat matkaa autolla kahden muun koiran kanssa.

Jonkin matkaa kuljettuamme päätimme poiketa tieltä Tapion uralle ja päädyimme lopulta pienen lammen rantaan puolukoita keräämään. Katsoin kartasta, että tuonne pääsee ehkä (?) autolla toista kautta, joten kipitin autolle omin jaloin ja hurautin auton ja eväämme paikalle. Tämän jälkeen jätin naiset (ja Vegan) puolukoita keräämään ja lähdin itse ponin ja harmaiden kanssa lenkille. Ja kuinka ollakaan, tuolla lenkillä törmäsin torvelo-esiintymään...

Palasin takaisin leiriimme kahville, naisillakin oli sankot tuossa vaiheessa oikeestaan täynnä, joten kahvin jälkeen päätimme mennä poimimaan torvelot. Minä karautin paikalle ponilla, naiset ja koirat autolla. Opastettuani naiset sieniesiintymälle otin Välkeen autosta ja lähdettiin Välkkeen ja ponin kanssa suunnistamaan takaisin kopille kotiin lähtöä varten.

Ulkoilutuokiomme kesti lähes 4 tuntia ja lopulta saaliin siivouksen jälkeen kellokin oli taas niin paljon, että emmehän me taaskaan eestyneet lähtemään yöksi mökille. Käytiin kuitenkin mökillä Jussin kanssa saunomassa ja uimassa (minä!).

löytyi hyvä "leiripaikka"
 
joten kävin hakemassa autonkin paikalle
 
sitten lenkille
 
 
näissä samoissa maastoissa ratsasteltiin lukioikäisenä Pian hevosella
 
 
 
 
 
tässä oli kartan mukaan selvä polku
 
ja alkoihan se vähitellen erottumaankin
 
 
evästauko tuulensuojassa
 
 
 
 
 
 
reissu heitetty, naiset hylänneet auton ja hävinneet mehtäänEi kommentteja:

Lähetä kommentti