keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Viikonlopun hevostelut

Riikka ei päässytkään tänne kyläilemään, joten viikonlopusta tulikin sitten hevospainotteinen. Perjantaina Hiski sai toimia alkeisratsuna Savikon Sepolle. Hiski toimi oikein hienosti liinassa.

Hiski  oli päättänyt suorittaa kauneushoidon päivän aikanaLauantaina käväisin Vinkan kanssa vuorostaan Sepon opissa. Ei mennyt ihan putkeen, mutta jatketaan harjoituksia.

Vinka jäähytteli oloaan kuralammikossa maaten ;)

Hallilta suuntasin suoraan Tiinalle ja kävin ponin ja koirien kanssa 2 tunnin käyntilenkin. Tulipahan Vinkalle ainakin kunnon jäähdyttelylenkki.

Ponikin oli ottanut kauneuskylvyn
Välillä oli jäätä

Ja sitten taas ihan jäättömät tiet

Veteraanin ravi venyy edelleen :)

Poni tiirailee kaukaisuuteen

kelkkareitillä

jä vähän evästaukoa ennen pihaan tuloa


Vegakin etsii eväitä, niitä pieniä ruskeita papanoita

Tiinan uusi poni


Sunnuntaiaamuna Hiskillä Hilkan & Viiruksen seurassa 13 km käyntimaastossa. Tiet oli ihan kovat/jäiset pakkasyön jäljiltä, joten tehtiin reilu 2 tunnin käyntimaasto aurinkoisessa säässä :)

 
Korvat tötteröllä kohti nousua

löytyi vielä talvinen maisemakin

ihanassa vihreässä metsässä


Pikku-Roope tervehtii lenkiltä tulijoita

Loppupäiväksi ulos auringosta nauttimaan

Evästauko kotona ja siitä Tiinalle askellajikurssia katsomaan. Ja lopulta osallistuin itsekin illan viimeiselle tunnille. Vinka oli mukana Tiinalla. Vega oli käynyt aamupäivän aikana keittiön pöydällä ja ilmeisesti liukastunut lattialle hypätessään; tuli kolmijalkaisena ovelle vastaan. Vinka puuhaili ulkona ensin muutaman tunnin, sitten käytiin reilu puolen tunnin lämmittelylenkki pelloilla & metsässä, sitten tunti kentän laidalla hengailua (kiitos Outille myös koiran koulutuksesta!) ja lopuksi käytiin vielä puolisen tuntia jäähdyttelee metsässä. Illalla kotona oli erittäin rauhallinen harmaa pystykorvainen koira. Vegakin käveli illalla jo ihan normaalisti.

Seija & Ruben

Toiset töissä, minä taustalla verryttelylenkillä

minä & poni


väsynyt harmaa pystykorva ja sen kaveri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti