keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Punkkiksella osa 2

Tiistaina olikin mitä mahtavin ulkoilusää. Aamulla käytiin Pian ja koirien kanssa 1,5 tunnin metsälenkillä. Pakkasyön jäljiltä latupohjakin oli "siisti" kulkea eikä Venni ilmeisesti joutunut pesu & kuivausoperaatioon ;)
Seuraavaksi suunnattiin äitin ja koirien kanssa mökille. Jään pinta oli mukavasti pehmentynyt auringon paistaessa ja kierrettiin samalla saari ympäri. Mökillä oli aivan kesäistä, rantaa pääsi onneksi pitkän laiturin avulla.  


Kotona äiti sitten huomasi, että hän oli kadottanut kotiavaimet. Koska keli oli edelleen niin hieno, lähdettiin uudestaan mökille toiveena löytää kadonneet avaimet. Kierrettiin saari uudestaan samoja jälkijä, käppäiltiin mökillä samoissa paikoissa missä aiemmalla reissulla, mutta ei löydetty avaimia. Mutta saatiin ainakin raitista ilmaa. Avaimet löytyivät tänään minun autostani. Ensimmäinen reissu tehtiin minun autolla ja toinen reissu äitin autolla. Siinä välissä isä lähti tankkaamaan minun autoni rajan toiselle puolelle, eikä päästy etsimään avaimia autosta... Illalla jaloissa makoili hyvin rauhalliset koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti