keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Punkkiksella osa 1

Perjantaina kävin siis Siilinjärvellä heppailemassa. Ensin aamulla 2 tunnin ponimaasto Seijan ja Anun kanssa (tällä kertaa löydettiin se oikea reittikin metsän poikki, jota huonolla menestyksellä syksyllä etsittiin...). Iltapäivällä lähdettiin vielä Niinan ja Jaanan kanssa Heinämäkeen hankijumppaamaan hevosia. Ja onneksi pelloilla oli vielä lunta, päivällä alkaneesta sateesta huolimatta. Hepat esittivät hienoa ravia hangessa! Tehtiin pitkätä pitkät loppukäynnit ja Hiski jäikin tästä 5 päivän lomalle. Huomenna olisikin Hiskillä taas paluu arkeen edessä.


Hiskin liikutuksen jälkeen pakkailin ja ajelin vielä Punkkikselle. Kellokin oli jo 22.30 kun pääsin perille. Laskin puolen yön aikaan koirat iltapissalle "normaaliin tapaan" takaovelta. Laitoin lakanan sänkyyn ja aloin huhuilla kavereita takaisin sisälle. Ei reaktiota. Jaa?! Äänen korotus - ei edelleenkään reaktiota. Pussin etsintä ja sen rapistelu - ei reaktiota. Kengät jalkaan ja pihalle "karjumaan". Vinka tuli, naapurista, takakuistin suunnalta... Hetken meuhkattuani Vegakin ilmaantui, meinasi tosin tukehtua matkalla, kun oli vielä ahminut viimeiset jotkin (?) ruuat. Naapurilla on ajokoiria tarhassa, olisiko kuistilla voinut olla koiranruokasäkki tai jotain?!? No, Vega näytti sitten tältä:

Lauantaiaamuna pihaan saapui lomaurakka:

Uskokaa tai älkää, mutta aamupäivällä minut saattoi nähdä tällaisessa puuhassa:


Illalla minut olisi voinut nähdä jo normaalipuuhissani. Seikkailin hetkisen Pakkaspirtin latupohjilla, josta suuntasin umpimetsään ja yllätys yllätys, metsässä ei näkynyt muita ihmisiä. Täällä ei ole lunta enää missään muualla kuin jossain pohjoisrinteillä tai suojaisissa notkelmissa. Mutta olipahan sitten helppo kävellä polkujen ulkopuolella :)


Sunnuntaina kisasin Vinkan kanssa Lappeenrannassa. Ensin agirata. Tehtiin hyvää nollaa. Pari käännöstä valui, mutta ei mitään ongelmia. 3 hyppyä jäljellä ja sain Vinkan käännettyä niin tiukkaan, että se ajautui hypyn väärälle puolelle. Sain kun sainkin vielä Vinkan takaisin esteen toiselle puolelle ilman hylkäystä, mutta tuloksena siis se yksi kielto. Sitten hyppis. Ihan sairaan hyvää rataa, nollaa. Tein Jennan valmennuksesta rohkaistuneena itselleni erittäin "hankalan" päällejuoksun, joka onnistui ihan nappiin :) 3 hyppyä jäljellä ja sitten sain Vinkan tulemaan sen hypyn ohi. En enää pystynyt korjaamaan, mentiin samalla vauhdilla ne 2 viimeistä hyppyäkin. Koska tuplaan ei ollut enää mahdollisuutta, jätin viimeisen radan väliin ja olin inhimilliseen aikaan takaisin Punkkiksella.Maanantai aamuna olin koirien kanssa lenkillä jo ennen kahdeksaa. Tunnin lenkki pakkasyön jälkeen. Olipa kiva taapertaa, kun tielläkää ei ollut valtaisaa liikennettä.Iltapäivällä käytiin hoitamassa asioita Savonlinnassa. Kotimatkalla napattiin Niko hoidosta, koska Tomppa oli mennyt jo ahkeroimaan "meidän kuulemma hurvitellessa":
Pinokin alkoi kohoamaan uhkaavasti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti