maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kankireeniä + muuta hauskaa (tai muita hauskuuttavaa???)

Veera kokeili tänään Hiskiä kangilla. Eipä ole Hiski ennen moisia vermeitä suuhunsa saanut, mutta eipä nuo hirveästi menoa haitanneet. Vähän oli Hiski kiireinen ja laukassa ei meinannut jaksaa koko ajan kantaa itseään, mutta ihan koulusuokilta se pääasiassa näytti :-) Susku tuli ystävällisesti kuvaamaan Veeraa & Hiskiä.


 
  
 
 


No, mehän kun välillä kokeillaan jotain uutta, niin tänään päätettiin kokeilla Hiskin uittamista selästä käsin. Suskulla kun sattui olemaan uimapuku mukana. Hiskiä on nuorempana uitettu veneen perässä ja viime vuosina vain kahluutettu järvessä. Idea sinänsä hyvä, Hiski ei vaan ihan hoksannut idean loppuosaa oikein.


Alku sujuu oikein mallikkaasti:


 
 
 
Tässä vaiheessa Hiski ei tajunnut homman ideaa eli nousta järvestä rauhassa ylös. Ranta on jyrkkä.
 
 
 
Hiski päätti nousta vedestä tosi reippaasti laukaten... Kylläpä hepan jalat nousee...
 
 

Sen jälkeen nousee myös jockeyn jalat...

 
 
Jonka seurauksena Susku oli tantereessa ja Hiski jossain tallin pihassa. Ja jottei huvi vielä siihen loppunut, niin tässä vaiheessa Hiski muisti, että sen oma lauma on laitumella (pääsivät tänään laitumelle) ja Hiski ravasi määrätietoisesti laumansa luo puolen kilometrin päähän... siellä se kiltisti odotteli, että tultiin paikalle laskemaan se laitumelle muiden kanssa.
 
Suskulle jäi tällainen muisto tästä reissusta:
 
 

Mutta kyllä me Suskun kanssa naurettiin tapahtumalle ja kuville mahat kippurassa! Minulla oikeesti kramppasi jo vatsalihakset niin, että istuin ja voivottelin lattialla...

2 kommenttia:

 1. ja nauru senkun jatkuu :-D
  Koirien kanssa yritin pikkusen lenkillä hölkytellä, niin eipä kärsinytkään...


  Ai niin Buranaa otettu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niin ja sekin piti todeta,että liukas on märän hevoisen pinta :-D

   Poista