keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

pitkällä lenkillä

Muistinkohan mainita, että kävin viime viikolla ratsastustunnilla! Mannilan Ratsastustallilla. Olin ihan pihalla, kun alla oli vieras hepo... Tästä sisuuntuneena varasin tälle viikolle uuden tunnin. Tällä kertaa kulttuurishokki oli vielä suurempi, kun alla oli isoliikkeinen puoliverinen... olin ihan kuutamolla, pompin vaan satulassa ja jalustimet lenteli sinne tänne! Tästäkään en vielä luovuttanut vaan varasin vielä ensi viikolle yhden tunnin :-) Omasta huonoudesta johtuen oli pakko vielä uurastaa vähän ja rääkätä itseä vajaan kympin lenkillä. Jalat vähän painoi, mutta tulipahan tehtyä uusi "nopeusennätys"...

Kysymys: Mitä tästä opin?
Vastaus: Pitää käydä välillä jonkun muunkin kuin omien hevosten selässä!


Tänään käytiin ponin kanssa pidemmällä lenkillä. Ratsastin Jussille ja matkaa kertyi sinne 13 km. Perillä poni toimi vielä talutusratsuna, jonka jälkeen oli ruokatauon paikka kaikille osapuolille. Vaikka taukoaitaus tehtiin metsän suojaan, hyökkäsi paarmat ponin kimppuun niin pahasti, että loimesta huolimatta poni pääsi autotallin puolelle syömään ja lepäämään. Siellä se söi ja nuokkui täysin tyytyväisenä :-)

Lounastauon jälkeen ratsastin takaisin Kalajärvelle osittain eri reittiä. Matkaa kertyi tähän suuntaan 14 km. Perillä pesaisin ponin seuraavaa talutusratsastajaa odotellessa. Tällä kertaa Veeti 6 vee pääsi ponin kyytiin. Taivaalle ilmaantui pilviä ja paarmatkin katosivat, joten ponikin käveli taas ihan rauhallisena. Päivän saldoksi siis jäi 27 km + talutusratsastuksen päälle. Urhea pikkuponi :-)

Keronnurkilla

muutaman askeleen jälkeen oltiin jo Sorvasrannassa

välillä Tapion uralla

Kesälahdentie ylitetty

juomapaikka häämöttää jotaukotalli

ja kotimatkallejälleen Tapion uralla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti