tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lauman voimin

Koirat ovat olleet viimeisen viikon aikana sattuneista syistä erittäin huonolla lenkityksellä. Vinka alkoi olla aika rasittava. Vega oli oma itsensä - niin oma, että perjantaina se varasti ruisleivän keittiön työtasolla meidän kyläillessä Olgan ja Nikon luona.

Koska halusin eilen ominkin jaloin lenkille, päätin ottaa koirat aamupäivällä ponilenkille mukaan. Kierrettiin Kultakiven lenkki, 10 km kävellen ja töltäten. Matkalla oli pari juomapaikkaa ja vesi maistui hyvin kaikille nelijalkaisille! Lauantaina ja sunnuntaina otin itselleni tavoitteeksi olla tomerana pidätteidän suhteen ja voi että poni oli mukava eilen :-)) Näin yksin ratsastaessa ei ole ollut mitään tarvetta vahvempaan kuolaimeen (kolmipalalla siis menty).

Oma lenkki oli ohjelmassa illemmalla ja kylläpä sekin oli mukavaa puuhaa melkein viikon tauon jälkeen :-) Huoltojoukko oli pyörällä mukana, joten mitään ylimääräistä ei tarvinnut kantaa itse (mehua ja puhelinta). Lenkin saldo oli tasan 10 km, vauhti 11,1 km/h + kaksi käärmettä. Toinen pötkötteli selällään ilmeisenkin kuolleena. Toinen oli ihan elävä kyy keskellä tietä, jolloin minä kyllä jarrutin NIIN paniikissa (kuten aina). Hetki piti arpoa kummalta puolelta uskallan mennä ohi ja lopulta selvisin häntäpuolen kautta ohitse. Kylläpä sydän taas hakkasi sen jälkeen pikkasen lujaa... Käärmeet on YÖK!!!


Tässäpä vähän kuvasatoa nelijalkaisten lenkiltä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti