tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tienpäällä ja yövaelluksella

Maanantaina oli jälleen hellepäivä. Eli ei toivoakaan ratsastuksesta päiväsaikaan. Vietettiin sitten päivä ilmastoidussa autossa. Aamulla klo 8.00 liikkeelle ja takaisin 19.00 aikaan. Käytiin Joensuussa asioilla ja Ilomantsissa turistina.

Reissun jälkeen oli vielä vähän energiaa jäljellä, joten lastattiin punainen poni auton perään, eväät laukkuun ja kurvattiin ponin luokse. Ponille vermeet ja klo 21 startattiin laavuretkelle. Takaisin oltiin aika tarkkaan puolilta öin. Mennessä vielä yksi urhea paarma yritti seurata meitä, mutta takaisin tullessa ei paarmojakaan enää näkynyt. Poni oli niin rauhallinen, että totesinkin siirtyväni ilmeisesti yöratsastuksiin!

Tänään oli aivan liian kuuma päivä! Ennen puoltapäivää mittari näytti jo 29,1 astetta! Söin ja kävin hoitaa ponia. Ei ajatustakaan, että lähtisin ratsaille. Rääkkäsin kuitenkin itseäni helteessä ja kävin juoksemassa 12 km. Lämmintä oli "vain" 29,4 astetta. Tuli aikas hiki... klo 19 olikin jo ratsastustunti Mannilassa. Menin samalla hepalla kuin viikko sitten. Tällä kertaa laitoin jalustimet reiän lyhemmäksi ja tunti onnistui nyt ihan mukavasti. Muutaman kerran jalustimet lensi jalasta, mutta pääsääntöisesti pysyin ravissa mukana. Tällä kertaa en enää "repinyt" hepoa suustakaan pomppimiseni tahtiin. Olipa se mukavaa :-) Tunnin jälkeen nähtiin Annen kanssa harjuilla, Anne oli hakenut minunkin koirat matkaan. Käytiin lenkillä ja minä innoistuin uimaankin karistaakseni tunnin hiet ja hiekanpölyn itsestäni. Huomiseksi on luvattu vielä kuumenpaa keliä - voihan perse! Onneksi mennään mökille veden äärelle.

Ensi vuonna pidän lomaa touko- tai syyskuussa!!!


Ilomantsi
 
Möhkössä
 


 
Poni vahtii osataanko nuotiota kohentaa
 
ja välillä sitten nukutaan
 
poni himoitsee makkaroita
 
 
puren sinua, kerta en saanut makkaraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti