tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannustohinat

Juhannuksen teemaa kuvaa parhaiden seuraava sana: ylensyöminen

Perjantaina paistoin kolme muurikallista muikkuja. Kaikki meni. Kolmeen pekkaan. Lisäksi 20 perunaa. Ja salaattia. Sen jälkeen oli tosi paha olo! Käveltiin koirien kanssa Tatulle. Tai paremminkin vyöryttiin. Poni pääsi siellä talutusratsuksi. Paarmoja oli jälleen aivan hulluna, mutta onneksi mukaan saatiin kaksi innokasta(?) paarmojen häätäjää oksien kanssa. Naapurin pikkutyttö (3 vee) oli niin innokas ratsastaja, ettei olisi millään suostunut tulemaan ponin selästä alas.

Illemmalla poltettiin kokko Ristiniemessä ja myöhemmin illalla oli vielä iltatankkauksen aika. Paistoin muikkuja vielä kaksi muurikallista. Lisäksi paistettiin makkaraa. Jostain kumman syystä koirat saivat omien nakkiensa lisäksi osuudet myös meidän immeisten makkaroista. Muikut pistettiin kyllä omiin suihin.


Lauantaiaamu aloitettiin grilliaamupalalla - nam! Lounasaikaan käytiin Olgan 30 vee synttäreillä. Ja päivälliseksi jatkettiin muikuilla, tällä kertaa savustettuna. Loput 2 kiloa muikkuja savustusuuniin ja voin kertoa, että ei tarvinnut nähdä nälkää edelleenkään... tällä kertaa ei saatu tuhottua kaikkea mahdollista pöydästä.

Illalla lähdettiin vielä käymään "ihmisten ilmoilla" ja löysimme itsemme Harjun Portista karaokea kuuntelemasta. Hauskaa oli! Tosin sunnuntaina meni sitten herääminen sen verran pitkälle, että aurinko kerkesi tulla esiin aamuisten pilvien takaa ja ratsastuslenkki meni erittäin ärhäköiden paarmojen takia ihan pieleen. Jouduin kääntymään ympäri jo muutaman kilometrin jälkeen. Tulin hulluksi paarmoista, poni myös!
RistiniemessäIltapalalla


Aamupalalla

Mökiltä löytyi la-aamuna parturikin


Kuisti alkaa näyttää aikas valmiilta


Niko (veljeni poika siis)


Niko ja ukki


Niko ja isänsä

Terassilla Anne & minä. Se oli salama, joka sai laittamaan silmät kiinni (aikuisten oikeesti)

Sunnuntain superkuutamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti