torstai 9. huhtikuuta 2015

Vinkalle voi tulla hikiTällä viikolla reeniin on päässeet Hiski, Välke ja Vinka. Ja vähän olen itsekin yrittänyt reenata. Vega reppana jäänyt reeniä vaille, pitääpä kehitellä sillekin jotain pientä kivaa viikonloppuna.
Keskiviikkona reenattiin Hiskin kanssa Terhin silmien alla ja voi että tuli taas ahaa-elämyksiä. On se Terhi ennenkin sanonut minulle, että vähemmän on enemmän, mutta kun sitä on vaan välillä niin vaikea sisäistää. Kylläpä toimi heppa hienosti pelkällä istunnalla ja samalla rauhoittui kuski, ja hevonen.


Välke pääsi eilen vähän hallille höntsäilee ja juoksenteli putkia edestakaisin ja pallo suussa paineli pitkin kenttää ja etsi matkalla kaikki putket. Muutama siivekkeen kierto ja ensimmäistä kertaa kiivettiin keinulle (apuri piti keinun päästä kiinni ja syötti nakkeja). Ei hirvittänyt korkeus eikä keinun lasku. Niin kovaa juoksi päähän, että pelotti koiran tipahtaminen. Lopultahan se tippui keinun päästä, vaikka pidin valjaista kiinni. Eipä paljon menoa haitannut, samalla vauhdilla jatkoi edelleen keinun päähän ja minä pidin vaan vähän napakammin koiran otteessani keinun päässä.


Vinka paineli hallilla kuten ennenkin eli täysillä. Ja tulihan siinä sitten hiki. Onneksi pihalta löytyi kostea läntti ja tien toiselta puolelta vielä hankea.
video: Vinka viilentyy (1)
video: Vinka viilentyy (2)
silakka

ei jaksa enää

tai ehkä jaksaakin

tehokas viilennys

takajalat työntää

ja sit taas levätäänEi kommentteja:

Lähetä kommentti