lauantai 18. huhtikuuta 2015

Näyttelymenestystä Outokummusta

Mitäpä sanotte tästä? Aika hieno päivä gööteillä.
Ja veteraaneja oli todellakin enemmän kuin neljä kisaamassa päivän kauneimman kunniasta. Vegan piti täyttää 10 vuotta että saatiin ensimmäisen ryhmäsijoitus sen kanssa. Tai kuten kasvattaja minulle vihjaisi, niin montakos kertaa olen malttanut jäädä ryhmiin... en tunnusta ;) Vaikka tottahan se on. Mutta olihan tämä niin hienoa! Vegan edellinen näyttelyssä käynti tapahtui yli 2 vuotta sitten sen täytettyä juuri 8 vuotta. Lopetettaisiinko nyt huipulle vai josko sen jonnekin veisi vielä näytille. Mietitään. Tuomari oli kyllä Vegasta jo niin haltioissaan kokoomakehän pöydällä, että salaa kyllä toivoinkin, että sijoittaisi nyt sen edes ryhmässä *hih*


Entäs Väläke sitten. Se käyttäytyi kehässä NIIN hienosti. Tuomarisetää tervehti iloisesti eikä välittänyt vaikka hampaiden tarkistus ja mittaus tapahtui koira maassa tuomarin kumartuessa yläpuolelta koiraa kohden. Välke sai erittäin hyvän arvostelun ollen kuitenkin vielä aavistuksen liian "pentumainen" ja sai laatuarvosteluksi EH:n. Mutta kyllä minä sen vielä uskallan viedä toistekin kehään.

Oltiin siis matkassa Jaanan kanssa ja pakattiin aamulla kaikki koirat autoon. Koska gööttikehä oli heti aamusta ja lunnit aamupäivästä, niin päivällä ehdittiin käydä koirien kanssa tunnin lenkillä. "Tutustuttiin" vähän paikan historiaan ja koiratkin sai kirmata hetkisen vapaana. Ja olihan meillä kunnon terapiaistunto kotimatkalla ;) Vieläkin hymyilyttää.


kuusi hienosti käyttäytyvää koiraa

voihan Väläkenousee nousee

Vega <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti