maanantai 16. syyskuuta 2013

Perjantai 13. päivä

Olimme sopineet noin kuukausi takaperin tyttöjen (työkavereiden) kanssa, että 13.9. tytöt tulevat Siiliin, tulevat tutustumaan minun harrastukseen eli heppailuun ja sen jälkeen istutaan vähän iltaa minun luona ja lähipubissa. Pienen jännitysmomentin toi tuo perjantai 13. päivä; kuinkahan moni meistä tulisi ehjänä maanantaina töihin...

Ensin käytiin kotimatkalla kaupassa ja haettiin pitsat, jotta jaksetaan heppailla. Sitten pengottiin minun kaapit ja kaikille uusille "heppaharrastajille" löytyi tallivaatteet. Ensikertalaisia matkassa oli siis Laura, Mari ja Sanna ja vanhana konkarina Saara. Oltiin me vaan tyylikkäitä!

vasemmalta: Saara (ja Saaran koirat), Laura, Sanna ja Mari
Hilkka tuli Viiruksen kanssa maastosta juuri kun saavuimme tallille ja Hilkka ystävällisesti tarjoutui auttamaan meitä ratsastuksessa Viiruksen kanssa. Minna oli luvannut meille myös Roopen lainaan, joten päästiin heppailemaan kolmen ratsun voimin :-) Saaran kanssa laitettiin pikaisesti Hiski ja Roope kuntoon ja kun päästiin maneesiin, Laura ratsasti jo yksinään Viiruksen käyntiä maneesia ympäri :-) Saara ratsasti Hiskin ja minä autoin Roopen kanssa "aloittelijoita". Viirus ja Roope olivat kyllä maailman kilteimmät alkeisratsut! Ja kun ketään ei enää jännittänyt Hiskin "koko" niin lopulta kaikki kävivät vielä vuorollaan Hiskin selässä ja pääsivät ravailemaan lännensatulassa ympäri maneesia ja kaikkien ilmeet olivat iloisia :-) Suuren suuri kiitos Hilkalle avusta!

vasemmalta: Saara & Hiski, Mari, Sanna & Roope, minä ja Laura & Viirus
 
Mari & Viirus
Hiski on niin söpö tyttöjen keskellä
 
Laura & Hiski - ei jännitä enää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti