lauantai 21. syyskuuta 2013

Loma = tarpeeksi tekemistä

Jos on tarkoitus olla lomalla, mutta ei ole oikein mitään tekemistä, niin mitäpä silloin tehdään? No mennään tietenkin töihin! Koska minulla ei ollut maanantaille ja tiistaille mitään suunnitelmia, päätin siis mennä töihin ja aloittaa lomani vasta keskiviikkona. Vähän nuo työkaverit minua kyllä "hulluksi" sanoivat...

Keskiviikko
Keskiviikkona oli reipas aamusta ja lähdin Kuopioon reenaa koirien kanssa. Olin hallilla jo 8.30 aikaan. Reenasin vähän kummankin koiran kanssa, jonka jälkeen hurautin autolla työpaikan parkkikselle ja kävin koirien kanssa reilun tunnin lenkin. Ja jottei ihan liian lomailulta tuntuisi, tämän jälkeen lähdin työkavereiden kanssa lounaalle keskustaan ;-) Kaupan kautta kotia ja kotona seuraavan päivän talkooruuan valmistus. Sitten parin tunnin issikkamaasto, jonka jälkeen vielä kämpän siivous. Nyt alkoi jo tuntua siltä, että oli vihdoin tekemistä!

Ja aamulla pihassa oli muuten tällainen näky:


Torstai
Torstaina nousin reippaana ylös, sämpylätaikinan pyöräytys ja koirien muutaman km:n lenkitys tässä välissä. Sämpylät pellille ja uuniin. klo 9 jälkeen oli talkooväki pihassa ja aamukahvien jälkeen pihalle.

Tällä kertaa pihalla näytti tältä:

Tehtii ahkerasti hommia ja niin vain kerettiin saada urakka valmiiksi ennen pimeää

 
 
 
 


Perjantai
Jottei perjantai olisi mennyt ihan laiskotteluksi, niin aamulla oltiin tallilla klo 9. Ponit kuntoon ja käytiin 3 tunnin mukava maastolenkki 4 hengen porukalla. Ponien hoito ja kotiin pikaisesti syömään. Hetken kerkesin jopa hengähtää ja siitä sitten Hiskiä liikuttamaan, tärskyt oli sovittu 14.30 tallille. Käytiin mukava maastolenkki Marin & Taunon seurassa ja kello oli vasta 17.30 kun olin jo kotona, joten eikun lenkkivermeet päälle, koirat autoon, hurautus metsän laitaan ja 10 km hölkkälenkki koirien kanssa. Tämän jälkeen kerkesin vielä juuri ja juuri ennen pimeää pätkiä viimeiset hammastikut, heittää ne pinon päälle ja peittää puupinon. Sitten jäikin vielä monta tuntia aikaa laiskotella ja löhötä sohvalla :-)

Tänään ei sitten ollutkaan enää mitään tähellistä tekemistä, joten kävin katsomassa ratsastuskisoja täällä Siilissä. Ja lenkitin koiria. Huomenna olisi agikisat Mikkelissä, jonne pitäisi startata ennen puoli kuutta aamulla... Olin tässä kahden vaiheilla menenkö töihin maanantaina vai pitäisinkö sen vielä lomaa. Onneksi keksittiin tänään kisoissa Seijan kanssa ohjelmaa maanantaille, joten maltan olla lomalla vielä tuon päivän ;-)


Tähän loppuun vielä muutama lomakuva kesäkuulta Punkaharjulta, jotka sain vasta nyt käsiini. Samaan aikaan voi tehdä kahta asiaa: puhua puhelimessa ja pestä hevosta painepesurilla.

kuvat: Jarmo Kokkonen

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti