perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen kuvina

Pääsiäisen vietin Punkaharjulla. Otin myös sukset ja monot esille, joita olin käyttänyt edellisen kerran viime talvena... perjantaina oli agikisat Joensuussa. Mutta lähtö oli vasta klo 11, joten klo 8 olin jo jäällä koirien kanssa. Keli olisi ollut ihana pidempäänkin lenkkiin, mutta kisojen takia tyydyin vain 7 km lenkkiin.Kisapaikalla Annen kanssa valmistautumassa toiseen starttiin.

Ja valmistautuminen onnistui  :-)

Tosin meidän nollatahti ei ole päätä huimannut 3-luokassa:vasta neljäs nolla. Ja 3 päivää liian aikaisin valioitumist ajatellen. Jospa seuraavaan nollaan ei menisi tuota 4 kuukautta.

Lauantaina hiihtelin koirien kanssa porukoille pienen lisälenkin kera, matkaa kertyi taaskin vain 7 km. Lähtö oli taas klo 8.

Iltapäivällä juostiin supi hengiltä...

Ei vaiskaa, eikä ajettu kelkallakaan sitä hengiltä. Siinä se köllötteli uralla.

Sunnuntaina olin taas heti 8:n jälkeen jäällä, tällä kertaa kiertelin Enanniemen ja matkaa kertyi 12 km.


Vega katteli pilkkijöitä

Vesitorni näkyy jo

Iltapäivällä mökillä lenkkeilemässä äiskä, Olgan, Tompan, Nikon ja koirien kanssa


"Opel-perhe"

Maanantaina hiihtelin kylän suunnalle ja houkuttelin äitinkin mukaan hiihtelee. Tässä odotellaan seuraa Kirkkorannassa. Matkaa kertyi taas 12 km.


Ja maanantai-iltana palasin Siilinjärvelle. Illat on mennyt heppaillessa ja koirien kanssa lenkkeillessä. Agireeneissäkin kerettiin käydä Vinkan kanssa. Huomenna sitten kisaamaan Pieksämäelle.


Tänä aamuna Kuopiossa aamulenkillä klo 6:18 alk. Lenkkeilin jäällä luistinuralla & latupohjilla. Yllättävän hyvä oli painella pakkasyön jälkeen, pikkasen oli latupohja kuoppainen kävelijöiden jäljiltä, mutta eipä se menoa haitannut.

Laittelin Hiskin tänään ulos kuivamaan maastolenkin jälkeen. Lätiessäni tallilta oli heppa jo kuiva - tehokas tuo aurinko! Ensin maasto Niinan & Taunon seurassa ja sitten vielä käyntimaasto koirien kera :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti