lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ei mennyt 3-4 kuukautta

Tänään lähdettiin aikaisin aamulla Suskun ja Jennin kanssa Pieksämäelle kisaa. Juttu siirtyi erinäisistä syistä urheilukerrastoihin ja niin vaan huomasimme, että meillä oli kaikilla päällä "saman kuosin paidat". Tämä on sitä oikeata tiimityöskentelyä ;-)



Kaikki radat olivat agilityratoja. Ensimmäinen rata sujui ihan hyvin lukuunottamatta puomi-putki-kepit kohtaa, jossa pyörittiinkin jonkin verran. Pienistä ongelmista huolimatta taisteltiin nolla, mutta sijoitus oli vasta 4. eikä sertiä irronnut.
http://www.youtube.com/watch?v=OprZJdBmqyY


Toinen rata kusi kepeillä. Maltoin pysyä aloituksen paikallaan ja Vinka sai korjattua itsensä oikeasta välistä sisään (vaikka hetki siihen menikin...), sitten en tiedä mitä tapahtuu, olen juuri lähdössä itse liikkeelle, kun Vinka kääntyy pujottelusta pois. Uudelleen alusta ja sitten jäi vielä viimeinen keppi kiertämättä, jota en enää korjannut ja tulos siis HYL. Myös viimeinen rima tippuu.

Kolmannelle radalle hyvä yritys päälle. Hirveästi en keksi mistä olisin enää saanut aikaa tikistettyä pois. Ihan se ei kuitenkaan sertiin riittänyt. Sijoitus 2. ja tällä radalla kisaajia enää 19 (muilla oli 21) eikä serti siten siirtynyt kakkoselle.

Sertiä ei siis tullut, mutta se tulee sitten joskus toisen kerran :-) Ja enpä ole ennen tehnyt Vinkan kanssa kahta nollaa 3-luokassa peräkkäisissä kisoissa. Ja nyt tuli jo kaksi nollaa samana päivänä, ei tosin tuplaa, mutta tästä on taas hyvä jatkaa. Ja oli meillä tänään vähän tuuriakin matkassa: katsokaa viimeisen radan viimeisen esteen suoritusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti