maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vinkasta agilityvalio


Niinpä vaan Vinkasta tuli lauantaina Suomen Agilityvalio :-))

Lauantaina kisattiin Lappeenrannassa kolmen startin verran. Ekalle radalle Vinka karkasi. Sain kuitenkin pelastettua 2.esteen takaakiertoon, sitten taas koira hukassa, mutta sain jotenkin sen putkeen. Siinä vaiheessa sain taas rytmistä kiinni ja meno oli taas hyvää. Keppejä vähän haettiin, mutta Vinka löysi kuin löysikin oikean välin. Ja loput esteetkin löytyivät oikeassa järjestyksessä, mutta 2.vika rima tuli alas. Aika olisi riittänyt voittoon noista pyörimisistä huolimatta.

Toinen rata hyppis ja Vinka karkasi taas. En kerennyt kuin ekan esteen vierelle. Ja en sitten ihan kerennyt tyrkkää yhelle hypylle kentän toiseen päähän... sieltä sitten hylätty. Siitä eteenpäin taas täysillä "puhtaasti" loppurata maaliin.

Vikalle radalle olin varautunut palauttamaan Vinkan lähtöön jos karkaa. Kuumana se kävi, mutta pysyi tällä kertaa paikallaan. Rata tuntui sujuvalta, koira kääntyi hyvin ja päästiin maaliin vauhdikkaasti nollaradalla. Lähdin tokana, joten sitten alkoi jännittäminen muiden kisaajien menosta. Eikä niitä nopeampia nollia sitten tullutkaan ja niin me voitettiin ja saatiin se serti ihan ansaitusti :-)

Nämä viimeiset 3 kisaviikonloppua ovat olleet hyviä. Nyt on taas kisataukoa 3 viikkoa ja toukouussa kisaillaan sitten taas useammin. Jospa sieltä vielä se tuplanollakin napsahtaisi joku kerta, niin olisi sitten mahdollisuus osallistua vaikka SM-kisoihinkin...

2 kommenttia: