lauantai 11. helmikuuta 2017

onko meillä ollut alkuvuosi näin tylsää?


No ei sentään. Mutta kun ei ole tullut otettua yhtään kuvaa, niin ei ole tullut mitään tännekään päiviteltyä. Eilen ja tänään sain otettua kamerankin mukaan lenkille, joten kohta muutamia kuviakin tulossa.

Niinan mahan kasvaessa entisestään, olen yrittänyt nyt itse ahkerammin liikuttaa Hiskiä. On se Niinakin urhoollisesti vielä tälläkin viikolla kivunnut hevosen selkään. Mutta alastulo on kuulemma jo aika vaikeaa, joten satulana on toiminut länkkä (jos "astutaan alas" satulasta) ja yhteisillä maastolenkeillä minä olen mennyt Hiskillä ja Niina Viiruksella sen ollessa vähän matalampi (ja minusta turvallisempi eli ei-niin-sivuloikkia-tekevä). Hiski etupolvet piti jälleen piikittää tammikuun lopussa, nyt meno tuntuu taas hyvältä, mutta katsotaan nyt kesällä mikä on tilanne. Nyt alkaa piikitys olla jo liian tiheällä tahdilla jos ei tuon pidempää kestä ja sen verran kallista, että ei siinä ole enää mitään järkeä. Mutta kevät mennään näillä ja mietitään kuviot uudestaan sitten kesällä. Strakurilla en ole edes käynyt ratsastamassa tämän vuoden puolella, kun aika on mennyt nyt Hiskin kanssa.

Koirien kanssa kävin tammikuussa yhdet kisat ( 3starttia/koira). Välkkeelle hyppikseltä 0-voitto ja aksaradoilta hylätyt. Vinkalle yksi vitonen ja kaksi hylättyä rataa. Seuraavan kerran kisataankin vasta maaliskuussa omissa kisoissa.

Siinäpä meidän kuulumiset pääpiirteittäin alkuvuoden osalta. Ainiin, itse kuntoutan marraskuussa kipeytynyttä kättä. Ilmeisesti krooninen tulehdus hauiksessa/jänteissä ja nyt pitäisi välttää kaikkea mikä aiheuttaa kivun tunnetta kädessä. Helpommin sanottu kuin tehty. No, hevosen olen nyt alkanut satuloimaan jakkaralta - tuntuupa hölmöltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti