maanantai 15. kesäkuuta 2015

SM-kisat ja paaaaljon kuvia

Perjantaina käytiin kisapaikalla pystyttämässä teltta ja ilmoittamassa Vinka sunnuntain yksilökisaan. Samalla nähtiin pitkästä aikaa monia tuttuja. Lopulta selviydyttiin kuitenkin majapaikkaamme, minä ja koirat viimeiset kilometrit kävellen.

Varakoiraa ei tarvittu lauantain joukkuekisaan, joten ei edes käyty kisapaikalla lauantaina. Ajettiin Hailuotoon, jossa meillä menikin aikaa useampi tunti.

Sunnuntaina rataantutusmisvuoroni oli vasta lähempänä puolta päivää, joten aamulla ei ollut mikään kiire kisapaikalle. Karsintarata ei ollut liian vaikea, mutta vauhti oli ainoa asia, mikä saattoi kostautua. Finaaliin ei ollut muuta pääsyä kuin nolla, sillä mineissä oli nollia tehty niin paljon. Alusta asti vedettiin täysillä ja Vinka istui kun tatti paikallaan lähdössä - jee! Sitten kuitenkin vauhti kostautui ja Vinka ei malttanut tarpeeksi kepeillä vaan "syöksyi" toiseen keppiväliin. Se oli sitten siinä. Yritin vielä korjata, jolloin Vinka kävi hyppäämässä uudestaan edellisen hypyn. Mutta loppu vedettiin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja loppu vauhdikkaasti "nollana" maaliin. Vähän harmitti, kun oikeasti latasin rataan niin paljon enkä olisi parempaan itse pystynyt. Mutta toisaalta ei harmita, koska parhaani yritin enkä löysäillyt missään kohdassa. Seurailtiin vielä hetki kisoja ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti ennen finaaleiden alkua. Sain istua apumiehen paikalla koko matkan Punkaharjulle asti ja seurasin finaaleja suorana kännykän kautta.

Tänään nukuin vähän univelkaa pois, mutta illalla käytiin jo tyttöjen kanssa mökillä saunomassa ja syömässä. Olipa hauska ilta :)

Huomasin muuten äsken peilistä, että naamani on ihan punainen. Eilen Oulussa aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja sen huomaa nyt... vesisade alkoi vasta Kuopion kohdilla. Tänään on taas ollut ihan mukava keli, pari pientä sadekuuroa tuli päivän aikana, mutta illalla saatiin taas nauttia auringosta. Moni on "harmitellut" lomakelejäni, mutta en oikein ymmärrä miksi. Aurinko on paistanut, sadepäiviä ei ole tieni varrelle sattunut, muutaman kuuron on ropsauttanut mutta ei sen kummempaa. Tuuli on kaikottanut hyttyset ja paarmoja ei ole tullut vastaan kuin yhtenä päivänä. Joten ei paljon parempaa keliä olisi voinut toivoa ;) Loppuviikon tietysti sataa kaatamalla kun nyt lomakelejä näin kehuin... 


lauantaina aamupäivästä taivas oli pilvessä

Välkeellä oli hirveä kiire

Tuulee! Pilvet taustalla alkoivat jo vetäytyä lupaavastikoirat sinkoilivat tuulessa lentävien kaislanpätkien perässä

Välkeelle tuli vetokisassa kuuma

Lupaavalta vaikuttaa! Tässä välissä lähdettiinkin syömään.

Syönnin jälkeen lähdettiin pidemmälle lenkille


Tällä kertaa muistin ottaa Välkeelle kauko-ohjattavan pannan kaulaan...homma hallussa ;)


ja pannan ansiosta uskalsin laskea Välkeenkin kirmailemaan

Välke nauttii

Vinkalla heinätauko


muurahaisten valtatie

maasto vaihteli
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti