keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ulkoilua Punkaharjulla

Viime perjantaina ajelin töiden jälkeen Punkaharjulle. Lauantaina ohjelmassa oli Nikon viihdyttämistä, joten lähdettiin porukalla lenkille. Sanskissa oli vielä lunta, joten soitettiin pulkkalähetys sinne ja päästiin vielä mäenlaskuunkin.

Sunnuntaina ajelin aamusta Lappeenrantaan, jossa kisattiin Vinkan kanssa kolme starttia. Ekalta radalta nollavoitto ja toiselta radalta nolla sijoituksella 3. Tällä kertaa meillä oli vihdoin sitä tuuria rutkasti matkassa:
* voittoradalla Vinka lähti keppien sijasta jonnekin ihan muualle, teki hirveän lenkin, mutta kaartoi takaisin kepeille ja onnistui vielä osumaan oikeaan väliin
* toisella nollaradalla jätin koiran lähtöön ja siirryin 2.esteelle ottamaan koiran pakkovalssilla vastaan. Kun käännyin, oli koira "karannut" ja istui nenä 1.riman päällä ja sähköinen ajanotto oli noin 30 cm ennen rimaa, eli se oli jo käynnistynyt. Koira pääsi puhtaasti riman yli ja paineli sellaista kyytiä, että oltiin vielä palkinnoillakin ;)
Viimeiseltä radalta saatiin hylätty, kun ihan itse huitaisin koiran puomin sijasta putkeen. Tämä ainoa rata josta on video. Mutta tuplanolla saatiin ensimmäistä kertaa elämässä Vinkan kanssa ja koira täyttää ihan kohta 6 vee... 

 
 
 
 
 
yleisö
 
 
uni maittoi ulkoilun ja ruokailun jälkeen ;)
 
päiväunien jälkeen ukin kanssa traktorihommissa
 
 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti