tiistai 3. maaliskuuta 2015

pitkä hiljaisuus

Loman jälkeen palailin uutterasti arkeen. Hiskin kanssa jatkettiin valmennuksia ja nyt kaikki valmennuskerrat ovat olleet vaihteeksi sellaisia, että olen yhtä hymyä niiden jälkeen.
Lomani loputtua kelit muuttuivatkin ei-niin-talvisiksi eli pakkasta ei ole useampaan viikkoon ollut kuin öisin. Eli sukset ja lumikengät ovat pysyneet visusti varaston puolella.
Vinkan kanssa käytiin oman seuran kisat. Tuloksena jälleen 3 hylättyä, mutta hyviä ratoja siitä huolimatta. Kun sitä ei vieläkään muista, että tuo koira tosiaankin irtoaa, jos ohjaat sitä niin. Plussaa: irtosipa hienosti kepeille KAUAS - vaikka sinne ei pitänyt mennä, mutta sinne sen onnistuin lähettämään... Kyseisen viikon reenit eivät ainakaan heikontaneet keppien hakua ;)

Sunnuntaina olisi olleet seuraavat kisat Vinkan kanssa ja tänään valmennus Hiskillä. Juu en päässyt kumpaankaan. Heräsin to-pe yönä kahden aikaan, kun tärisin horkassa. Kuumetta oli sitten 38,4 (minä, jolle "ei koskaan" nosta kuumetta normilämmön ollessa 36,6). Ihme tauti, vielä eilen piti lämpöä, jo neljättä päivää. Tänään on onneksi ollut jo kuumeeton päivä ja huomenna pääsee töihin.

En ole ainoa sairaslomalainen täällä. Vegalle ilmaantui herneen kokoinen patti kuonoon vuoden alussa. Se suureni ja oli jo kahden herneen kokoinen, joten käytin Vegan viime viikolla eläinlääkärissä vuosien tauon jälkeen. Patti oli luun päällä ihon alla ja se liikkui "vapaasti". Päätimme poistaa patin. Eilen vein Vegan aamulla operaatioon ja iltapäivällä hain potilaan takaisin. Nyt täällä on katu-uskottava göötti talossa. Patti lähti patologille tutkittavaksi ja tulokset siitä kuulemme jossain vaiheessa.

Ja vielä omasta kuntoutuksesta eli aloitin polven kuntoutuksen fyssarin ohjeilla loman jälkeisellä viikolla, mutta kuntoutus katkesi lyhyeen oman sairastumisen takia. Viime viikolla kävin vielä ma-aamuna reenaamassa. Ke:na olin tosi tosi väsynyt aamulla vaikka olin käynyt jo ajoissa nukkumaan. En vain päässyt sängystä ylös. Päivän mittaan pientä lihassärkyä, joten tauti varmaan teki jo tuolloin tuloaan. Pe:nakin piti lähteä aamulla salille, kaikki eväätkin oli jo illalla tehty valmiiksi jääkaappiin... Että kaikki ei ole mennyt ihan putkeen viime aikoina.

 
18.1.2015 ihan pieni patti kuonon päällä

16.2.2015 tuplaantunut patti

Vegan viime viikon ell päivänä käytiin työporukalla mäenlaskussa


Vega eilen kotiuduttuaan. Haava oli vähän vuotanut eikä sitä saanut putsata vielä, joten Vega on pari ekaa päivää tässä lookissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti