lauantai 6. joulukuuta 2014

synttärihulinaa

Iltaisin on pimeää, joten kaikki ulkoilukin tapahtuu pimeällä ja mitään hyviä kuviakaan ei saa otettua. Eipä kuvat nyt muutenkaan ole hyviä kännykällä tai pokkarilla otettuana, mutta silti taas muutama kuva esille, kun muutakaan kirjoituksia en ole saanut aikaiseksi. Konetta ei vaan ehdi avaamaan kotona edes kerran viikkoon.

Viikko takaperin "juhlittiin" Nikon 2-vuotis synttäreitä Punkkiksella. Ja synttärihulinaa (tai vähemmän hulinaa) siinäkin muodossa, että niin se vain lähti minullakin se viimeinen 3:lla alkava vuosi käyntiin :(

"trampoliinilla"
munaton ja maidoton synttäriherkku on vissiin vähän epäilyttävän näköinen ;)


Eilen katselin taas Vegaa, että näyttääpä se paksulta. Selkäranka ja kylkiluut kyllä löytyi helposti, mutta... tarkempi tarkasteli sitten osoitti, että pohjavilla työntyy tumppuina päällyskarvan läpi ja "lihottaa" koiraa silmissä! Olipa sitten aika ottaa kampa käteen ja koira viereen pötkölleen.


toinen kylki kerran läpikäytynä

Välke ja jouluparta
Tänään uhmasin räntäsadetta ponin ja isojen koirien kanssa ja käytiin aamupäivällä maastoilemassa porukalla. Iltapäivällä pääsin sitten Hiskillä maastoilemaan Marin & Veken perään. Kylläpä suokkipojat päästeli vähän ylimääräisiä höyryjä parilla laukkaspurtilla *hih*


kiva keli

no ei se niin pahalta näytä, kun ei räntäpisarat kiilu salamavaloissa

poni ja Vinkura

ja Vee
Teki muuten heppalenkki ja pienet laukkaspurtit ja reippaat tölttipätkät veteraanikoiralle hyvää. Se venytteli etupäätään lenkin jälkeen tosi hienosti. Eli pitääpä tehdä samanlainen reissu uusiksi piakkoin. Jospa vielä ennen joulua ehtisi, vaikka sitten otsalampun valossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti