sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulua odotellen

Kurvailin Punkkikselle perjantaina suoraan töistä. Jouluvalmistelujen lomassa on ehditty vähän ulkoilemaankin. Eilen reippailin illalla koirien kanssa kävellen Jussille ja tänään heti aamulla takaisin "kylälle". Vanhempani jopa pitivät lupauksensa ja olivat startanneet myös klo 8 aamulenkille ja kohtasinkin heidän noin puolessa välissä matkaa. Aamukahvin jälkeen aloitimme piparitalkoot:


pipareiden "muotitus" vastuu isällä...
... ja minulla

Piparitalkoiden jälkeen otettiin koirien kanssa suunta uudestaan ulos, tällä kertaa saatiin seuraksi Pia ja koirat. Tehtiin reilu tunnin lenkki, koirat sai juosta koko ajan irti ja tämän jälkeen sisällä olikin jo mukavan rauhallista.
Leivontatalkoot jatkuivat vielä joulupullien tekemisellä, joissa minulla oli jälleen vain "muotitus" vastuu. Onneksi taikinan valmistus ja pullien paistaminen ei ole minun vastuullani ;)Iltapäivällä Jussi & Ella haki Vinkan & Vipsun yökylään ja on täällä nyt rauhallista, kun se yksi harmaa häslääjä ei ole muiden joukossa härdelliä aiheuttamassa. Tosin ilmeisesti Vinkaan ollaan oltu ihan tyytyväisiä ja se osaa kuulemma ottaa elämän ihan rauhallisesti Ellan seurana. Hienoa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti