sunnuntai 10. elokuuta 2014

Elokuun alku

Elokuun ekana viikonloppuna saatiin ponin suoja valmiiksi. Aitakin väsättiin. Enää loman aloitus ja poni puuttuu. Samalla juhlittiin Pian synttäreitä, melkein voisin jo sanoa perinteisesti, Puruvesi Popissa. Ja jälleen jouduin toteamaan, että ikä painaa. Ei palaudu enää päivässä, edes kahdessa.

Lämmintä piisaa, joten koirat ovat lenkkeilleet edelleen paljon uimalla. Vegakin on nykyään järvessä koko ajan ja komentaa heittämään lelua.

Eilen kisasin Vinkan kanssa Joensuussa. Ensimmäinen rata oli hyvä, mutta yhden putken Vinka suoritti väärin päin. Toinen rata oli jälleen kaaos. En tiedä mikä Vinkalle tuli. Viidennen esteen jälkeen se sinkosi puomin ali, kävi tekee siellä lenkin ja tuli takaisin minun luo. Hylättyhän se siitä tuli. Yritin vielä jatkaa, päästiin kaksi estettä, kunnes Vinka sinkosi taas minusta poispäin (!) ja kävi suorittamassa muutaman esteen itsenäisesti. Että sellainen rata tällä kertaa.

Tällä viikolla ehdin pitkästä aikaa kahdesti ponin selkään. Perjantaina käytin tuttavaporukan maastossa, samoin tänään. Kivaa oli. Tänään jatkettiin ratsastuksen jälkeen matkaa raviradalle "Hyvän mielen hevonen" -tapahtumaan, jossa esiteltiin hevosharrastuksen eri muotoja.
matot vielä oviin ja aita valmiiksi

välillä levätään uinnin lomassa

ja sitten pitäisi mennä taas


pylly vasten pyllyä ja hännät ristissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti