sunnuntai 25. toukokuuta 2014

uimista, polttarit ja serti

Siinäpä viikonloppu tiivistettynä.

Perjantaina mittari näytti 29 astetta, joten suuntasin suosiolla koirien kanssa rannalle. Oli ilmeisesti aikamoisen kuuma, sillä Vegaa ei myöskään tarvinnut houkutella järveen. Se pulikoi siellä koko ajan ja vaati lelun heittoa hänellekin. Mikäs siinä sitten. Välillä pidettiin "pakkotaukoa" rannalla, jonka jälkeen jatkettiin vielä hetki uintia. Koirat olivat illalla oikein rauhallisia.

video 1 
video 2
välillä ravistellaan ylimääräinen paino pois


ja välillä taukoillaan = hengähdetään

tylsää nää taukoilut


heitä jo

ja taas mennään


Lauantai aamuna olin koirien kera jo ennen kuutta matkalla Otavaan. Riikka jo perjantaina tuskissaan uteli onko hänellä polttarit, kun Hannullakin on... ihme tyyppi, oli kuulkaa käynyt ettii HuPun kisojen lähtölistatkin netistä ja katsonut, että minä kisaa vasta sunnuntaina. Ja käynyt Mikkelissä ajelee ja bongaa tiettyjä autoja... mutta sikeästihän tuo nukkui, kun aamulla 8 jälkeen kolkuteltiin porukalla ovella. Jätin tällä kertaa lavatanssit väliin ja lähdin ajelemaan takaisin Siilinjärvelle joskus 21 jälkeen, kun porukka lähti lavalle. Kotona olin 23.45, onneksi ensimmäinen startti oli tänään vasta klo 12.

Muiden hikoillessa soutuspinningissä, ulkoilutin ja uitin koiria. Oma olon takia en vielä uskaltanut osallistua ko. ohjelmanumeroon

Loppuiltaa vietettiin mökillävesi oli tosi lämmintä, itsekin uin kahteen otteeseen

ja itse juhlakalu

Tänään sitten kisoissa Vinkalla kaksi hyppyrataa ja 1 agirata ja Vegalla kaksi agirataa. Ja lämmintä riitti.  Vinka pysyi lähdöissä hienosti paikallaan :) Ensimmäisellä radalla jätti kepit kesken. En korjannut vaan poistuin radalta. Vega lähti oikein innoissaan radalle, harmillisesti eka rima tippui. Hyvin hyppi muuten, vaikka rimat olivat 35:ssa. Lyhensin pikkasen rataa ja loppusuoran kautta maaliin. Agiradalla puolessa välissä Vinka ampui putkesta kepeille sellaisella vauhdilla, ettei osunut taas oikeaan aloitusväliin. Nappasin koiran kainaloon ja poistuttiin radalta. Vinka sai kuitenkin makkaransa päästyämme radalta pois ja pääsi jäähyttelemään viimeistä rataa varten. Vika rata (hyppis) sujui hyvin ja päästiin pitkästä aikaa nollalla maaliin. Ja aikakin riitti luokkavoittoon ja saatiin vielä kaupan päälle hyppyserti. Viimeinen voidaankin ottaa vastaan vasta ensi vuoden puolella... Vega paineli innoissaan, jätti vikan keppivälin pujottelematta, en korjannut tarkoituksella. Paineli innolla radan loppuun ja lappuun oli merkitty meidän aikakin, joka ei ollut kuin reilut 2 sek Vinkaa hitaampi. Hyvä Vega!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti