sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Aurinkoa ja heikkoa oloa

Alkuviikon kurkkukipu & kuumeilu jatkui sitten flunssana ja yskänä. Lihakset ihan voimattomat ja hengitys hieman "heikkoa" - ainakin rasituksen alla.

Lauantain 4 starttia Vinkan kanssa kärsi vähän heikosta olosta. Eka rata oli hyvä, nopein aika kaikista tulosten tehneistä, mutta valitettavasti viimeinen rima tippui alas :(  Radan jälkeen kyllä istuin hetken aikaa nurmella saadakseni hengityksen taas kulkemaan, koira roikkui innokkaasti vaan lelussa... toinen rata lopetettiin kesken heti alkuunsa. Kolmannella radalla pussin ohitus, johon en ehtinyt reagoida, siihen asti ja siitä eteenpäin hyvä rata, mutta tulos siis hylätty. Viimeiseltä radalta taas pussin ohi, nyt ehdin korjata. Loppusuoralla loppui vaan happi ja hengitys rohisi aikas hurjasti. Vinka odotti minua puomin päässä. En pystynyt enää juoksemaan 3 viimeistä estettä, yritin kehua koiraa vaikka ääntä ei oikein tullutkaan ja käskyttää sitä palkalle. Lopulta se hoksasi juosta pois radalta ja mennä leikkimään onnellisena lelullaan nurmelle.

Tänään oltiin aamulla jo 9:ltä tallilla ja käytiin Jaanan ja Hilkan kanssa 15 km maastolenkillä. Hiski oli oikein kiva. Hikihän sille tuli helteessä.

Iltapäivällä suuntasin koirien kanssa ponin luokse. Pakattiin vesipullot satulalaukkuun ja suunnattiin pitkälle käyntilenkille. Vesipullot tulivat tarpeeseen, sillä tehtiin reilu 3 tunnin lenkki, tällekin lenkille kertyi matkaa 15 km. Juomataukoja pidettiin neljä. Yhdellä umpimetsäpätkällä ihmettelin, kun poni pysähtyi ja nosti korvat tötterölle. Kas, kaksi hirveä pölähti ohitsemme noin 50 m päästä. Samantien poni laski korvat takaisin alas ja jatkoi tallustamistaan eteenpäin. On tuo poni vaan niin huippuotus!

Päivän päätteeksi voin todeta, että ääni sitten meni... minusta lähtee tällä hetkellä sellaisia pieniä pihauksia ja puhuminen koskee kurkkuun sen verran paljon, että tänä illalla ei juoruilla turhia puhelimessa. Jospa se ääni olisi huomiseksi taas palautunut.

Hiski lenkin jälkeen pesua odottamassa

Vegan vakiopaikka: auringossa portailla

kuuma on, mutta pakko silti istua auringossa

Vipsu sai olla koko päivän ulkona


uljas (-ko?) ratsuna lepää viimeiseen saakka

ensimmäisellä juomapaikalla

Vega on nykyisin ihan superpirteä. Ehkä se, tai sen lihakset, tykkää lämpimästä.

Uutta sipulipeltoa sekä vauhtibaanaa


seuraavalla juomatauolla


Koivikko oli harvennettu sitten viime kerran. Läpipääsyyn piti nostella jo jalkoja

lenkin jälkeen ponia syöttelemässä ja koiria kuvaamassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti