sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Hepparetkiä ja agia

Ella tuli perjantaina Jussin mukana tänne viettämään heppaviikonloppua. Perjantaina Hiski pääsi toimimaan Ellan alkeisratsuna, ensin kentällä, sitten tallin maastolenkeillä ja lopuksi tultiin uudestaan kentälle ravia kokeilemaan. Koiratkin pääsi mukaan lenkille.hahaa, taskussa tuoksuu leipä

etkö nyt tajua antaa sitä leipää?


Eilen käväistiin Kajaanissa, jossa yritin jälleen tavoitella Vinkan kanssa sitä puuttuvaa tuplanollaa... Ensimmäinen rata alkoi oikein hyvin. Kunnes radan puolivälissä sellaisessa "itsestään selvyys" -kohdassa Vinka ei mennytkään nenän edessä olevaan putkeen vaan jotenkin sain sen liikkeelläni vedettyä A:lle. Se siitä sitten. Toisella radalla käskytin koiraa ihan tosissani. Kurkkuunkin koski radan jälkeen. Eihän sitä huutamisella ohjata, mutta jotenkin se "karjuminen" sai ilmeisesti omatkin jalat toimimaan - maaliin tultiin nollalla, jolla voitettii kisa :) Kolmas rata ei pitänyt olla liian vaikea. Pari tiukkaa kohtaa, joihin olin asennoitunut tosissani. Jotenkin sain koiran lipeämään kepeiltä väärälle puolelle itseäni, jonka seurauksena putken suuta ei meinannut löytyä. Mutta nollaa vielä väännettiin. Tuo moka laittoi sitten vyöryn liikkeelle. Rrengas löytyi, mutta muuri jo huonommin. Tästä johtuen jäin koirasta jälkeen, seuraava hyppy vielä mentiin, mutta sitä seuraavalle en saanut koiraa enää tyrkättyä, vaan Vinka tuli esteestä ohi. Meidän radat ei oikein kärsi noita pikkumokia, kun sen jälkeen ei vaan saa enää rytmistä kiinni.


Tänään jatkettiin heppailuja Ellan kanssa. Nyt varustettiin vuorostaan Strakur, otettiin taas koirat mukaan ja suunnattiin metsässä kierrellen ja harjulle kiipeillen kodalle makkaranpaistoon.


väsynyt ratsastaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti