sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Menneet viikot osa 4: HISKI + VIERAAT

Osteopaatti hoiti Hiskin lokakuun puolenvälin tienoilla. Ei ollut turha käynti, sillä kunnon jumikohdat löytyi selästä sekä vasemmalta puolelta sään alapuolelta. Myös niska oli vähän jumissa. Tämän jälkeen Hiski on ollut huomattavasti parempi ratsastaa ja oikealle pystyy taas taipumaan :) Vaikka suurempia ongelmia ei ilmaantuisi, niin viimeistään puolen vuoden päästä Tiina saa taas hoitaa Hiskin (nyt edellisestä hoitokerrasti oli jo 10 kk).

Lokakuun loppupuolella sain pitkästä aikaa vieraita etelä-suomesta eli Jonnan perhe kävi täällä. Ylläri ylläri, meidän ohjelma painottui tuohon hevosteluun. Perjantaina aloitettiin kotaretkellä. Omin jaloin taivalta taittoivat minä, Jonna, Strakur, Funi, Vinka, Vega ja Tilli ja ponikyydillä kodalle (ja takaisin) pääsivät lapset. Jari oli huoltojoukoissa ja meni kodalle meitä vastaan eväät matkassaan ja teki tulet valmiiksi. Ja takaisin samalla kokoonpanolla.

 
totista kansaa
 
tai sitten ei
 
ULJAAT ratsut
 
Jalkaväki

Lauantaina suunnattiin vuorostaan Hiskin luokse. Olimme saaneet lainaan myös Hiskin tallikaverin Viiruksen. Lapset ratsastivat ensin. Hiskillä talutuksessa, mutta Viiruksella kumpikin sai ratsastaa ilman taluttajaa. Lopulta pienien suostuttelujen jälkeen lapset malttoivat lopettaa ratsastuksen ja mekin päästiin Jonnan kanssa hepojen selkään ja suuntasimme maastoon.

VIDEO (Jonna ja Pihla ratsastaa)

 
 
 
Jonna edellä, Pihla perässä
Illalla meillä oli väsynyttä porukkaa
 
Sunnuntaina lähdettiin aamusta taas heppailemaan. Tällä kertaa saimme toiseksi ratsuksi Roopen. Lapset olivat edelleen yhtä innokkaita ratsastajia ja minä ja Jonna saimme odottaa vuoroamme hetkisen... Kun meidän vuoro koitti, suuntasimme jälleen maastoilemaan.

VIDEO (Pihla ravaa Hiskillä)

 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti