perjantai 8. marraskuuta 2013

Menneet viikot osa 3: PUNKAHARJULLA

Lokakuun lopussa kerkesin pitkästä aikaa Punkaharjulle, edellisestä kerrasta olikin kulunut jo 2 kuukautta. Jouduin lähtemään matkaan vielä päivää aiemmin, kun perjantaiksi oli luvassa lumisadetta ja autossa kesärenkaat alla... Torstaina sitten heti liukuman alettua matkaan ja turvallisesti perille. Illalla Siilissä tulikin jo lunta ja perjantaiaamuna ei olisi ollut mitää asiaa kesärenkailla liikenteeseen. Vielä seuraavan viikon ke:na näytti tältä vesisateista ja lämpöasteista huolimatta:

 


Avasin pe-aamuna porukoilla tietokoneen. Olin siis toisessa päässä taloa keittiöstä katsottuna... joko arvaatte lopun? Olin koneella korkeintaan puolisen tuntia. Kun palasin keittiöön, ihmettelin pakastepussin silppuja lattialla. Sitten tajusin nostaa katseen työtasolle tiskipöydän viereen. Siinä oli aiemmin 6 sämpylää ja 1/4 ruisleipää. Ei ollut enää. Oli vain yksi satsuma. Seuraavana katsoi toista koiraa. Arvaatte varmaan, että sitä ruskeaa... ja se näytti tältä:


kuvissa se edes näytä niin pullealta, mitä se oikeasti oli
 

ilmeisesti sillä oli vähän huono olo...

Koska kaikki leiväntyyppinen oli hävinnyt Vegan mahaan, kipaisin kaupasta hiivaa ja leivoin kaksi pellistä sämpylöitä. Pikkuapurini olivat tylsistyneitä keittiöhommista:
 
 

Iltapäivällä kävin katsomassa Annen luona Cindyn pentuja, Vegan kolmansia lapsenlapsia. Olihan ne aikas suloisia! Jostain syystä kuvissa esiintyy "minun" pentu...

 
 
 
 
 
 
 


Sunnuntaina kävin kisaamassa Vinkan kanssa Lappeenranna kaksi starttia. Eka rata oli täydellinen sitä pientä lipsahdusta huolimatta. Vinka ei kaarrattanut, se kääntyi tiukasti! Vinka ei haukkunut, se vinkui mennessään, kun ei päässyt enää lujempaa. Puolessa välissä rataa suoritettiin yksi hyppy väärin päin, mutta sen jälkeen pystyin jatkamaan samaa hyvää ohjausta maaliin saakka. Äitini oli yleisön joukossa ja hän (puoluettomasti) sanoi, että Vinka paineli "nopeammin kuin kukaan muu". No sitähän emme tiedä, mutta hyvältä se rata tuntui ;) Toisella radalla pakka hajosi neljännellä esteellä ja siitä radasta ei sitten jäänytkään mitään kerrottavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti