sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Toinen kunkkaripäivä

Päivä alkoi lupaavasti. Meillä oli tärskyt Suskun kanssa siis klo 9 "kohtaamispaikassa". Teen juuri lähtöä pihassa, kun Susku soittaa. Pieni mutka matkassa: Suskun polkupyörä suuttui Suskulle ja nappasi nilkasta kiinni niin lujaa, että Susku joutui menemään päivystykseen. Minä jatkoin sitten matkaani yksin pyörällä kunkkareihin. Ajatus oli, että Susku tulee perässä sitten autolla.

Olin juuri kerennyt raviradalle ja "pukuhuoneellemme" kun Susku jo soittikin. Oli jo ajelemassa kohti Sorsasaloa, 5 tikkiä rikkaampana... Susku ei saanut taivuttaa nilkkaansa, joten minä sitten reippahana sitkutin parkkikselle noin 1,5 km päähän ja kuljetin Suskun tarakalla raviradalle :-)

 
 
 

Päivä sujui sitten rauhallisesti aloillaan ollessa hyvässä seurassa pölpätellen ja välillä ruokaa ja herkkuja tankaten. Aurinko porotti niin, että minun piti jo kesken päivän vaihtaa hihaton paita hihalliseen, kun olkapäitä alkoi kuumottaa aurinkorasvan säännöllisestä lisäilystä huolimatta liikaa!

 
 
Camria kannustettiin kovasti loppuun asti ja hienosti Camri taisteli itselleen kokonaiskilpailussa sijan 3. Päivän päätteeksi "invataksi" kyyditsi Suskun autolle ja sitkutin vielä itseni kotia.
 
 
Katsotaan uusia kujeita, kunhan Suskun jalan "rauhoitusaika" päättyy... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti