keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Hiskin ekat estekisat

Hiski 15 vee osallistui sunnuntaina elämänsä ensimmäisiin estekisoihin, harjoitus sellaisiin, Veera kuskinaan. Keskiviikon treeneissä Veera hyppäsi sillä kolme estettä peräjälkeen - se oli Hiskin määrällisesti pisin "ratareeni" ellei oman valmennukseni jumppasarjaa lasketa *hih*

Ilmoitin Hiskin hurjaan 60 cm luokkaan, sillä 40 cm luokassa se tuskin olisi jaksanut (=viitsinyt) nostaa jalkojaan. Luokassa oli erikoisesteitä - arvaatkaas oliko Hiski nähnyt niitä ennen. Keskiviikkona en jaksanut yksin etsiä niitä muiden esteiden takaa. Mutta Veeralla oli asenne kohdallaan ja hän sanoi minulle näin: "kyllä se niihin verryttelyn aikana kerkee tottua". Kuulutuslaitteista viis, kukkapuskista viis, katolta alas tulevista lumista viis, MUTTA ne "ruutulippujohtimet" meinasivat syödä Hiski-poloisen! Onneksi selässä oli Veera, ja Veera oli edelleen selässä muutaman aika räväkän väistöliikkeen jälkeenkin ;-) Eikä mennyt kauaa, kun heppa seisoi ihan rauhassa ruutulippujen vieressä.

kaikki kuvat: Susanna Järvisalo

Takajalkakin astuu hienosti ristiin ;-)


Itse rata (8 estettä) meni tosi hienosti varsinkin siihen nähden, miten paljon hevosella on esteitä reenattu. Saati kisatilanteita! Kaikki muut esteet ensimmäisellä yli, mutta muuri aiheutti pientä päänvaivaa ja siitä selvittiin yli vasta kolmannella yrityksellä. Hienoa Veera & Hiski!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti