lauantai 11. maaliskuuta 2017

Talven viimeisiä lumikenkäilyjä?

Ainakin sääennusteet ovat luvanneet jo niin lämmintä, että taitaa olla talven viimeiset lumikenkäilyt tässä viikonlopussa yöpakkasten ansiosta. Tänään lähdettiin kenkäilemään heti aamupalan jälkeen, pakkasta oli vielä pari astetta, mutta aurinko paistoi jo kirkkaalta taivaalta.

Alkuun lähdettiin kenkäilemään umpimetsään, tavoitteena päästä eräälle pellolle. Kun sain trackerin vihdoin toimimaan, yritettiin suunnistaa tiheästä pusikosta vähän väjemmille vesille. Välillä upottiin sen verran syvälle, että lenkki alkoi tuntua aikas tehokkaalta ja herkkuilta ansaitulta. Lopulta päästiin määränpäähän, jätettiin lumikengät ja sauvat pellon laitaan ja jatkettiin lenkkiä vielä jalkaisin ihanassa auringonpaisteessa.

Iltapäivällä käytiin vielä rauhallisella 1,5 tunnin heppalenkillä. Olipas Hiski leppoisa ja toimi oivana vetohevosena tallin uudelle tulokkaalle. Huominen päivä taitaa sujua myös aamupäivällä koirien kanssa metsässä ja iltapäivällä heppalenkillä. Toivottavasti sääennusteet olisivat vähän pielessä ja aurinko paistaisi yhtä ihanasti kuin tänään.

ps. Jussilla oli tänään lenkillä omien sanojensa mukaan kivaa - toisin kun ilmeistä voisi päätellä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti