maanantai 20. maaliskuuta 2017

ainakin kerran vielä

päästiin kenkäilemään. Eilen yritettiin palauttelulenkillä kävellä hangella tavan varustuksella; koiria kantoi, ihmisiä ei. Tänään sitten otettiin lumikengät avuksi ja johan alkoi sujumaan leikiten! Tehtiin hangilla 1,5 tunnin lenkki. Ja koirilla oli kivaa juosta hangilla, varsinkin Välkkeellä, joka bongasi pupujussin ja kirmaili aikansa sen perässä. Minä näin jänön jo ennen koiria, kun koirat keskittyivät syömään jänön papanoita. Yritin pitää älämölöä että painele nyt karkuun hyvän sään aikana, mutta hölmö jänis vaan kökötti paikallaan ja kuunteli...

Eilen kävin myös pitkästä aikaa kisaamassa Välkkeen ja Vinkan kanssa. Välkkeelle hyppikseltä rima alas ja agiradalta hylätty, en tiedä mistä. Olisiko tullut huomaamattani jonkin esteen ohitse?? Mutta Välke liikkui kivasti ja oli tosi kiva kisata sen kanssa.

Vinkueläimen kanssa yhteistyö toimi tällä kertaa. En muista milloin kaikki olisi sujunut noin "helposti", mutta piruvieköön kun se on NIIN pienestä aina kiinni Vinkan kanssa. Ensimmäisellä radalla en ymmärrä miten se bongasikin yhden ylimääräisen esteen keppien jälkeen, ehkä minä valssatessa otin yhden peruutusaskeleen, kun bongasin renkaan selkäni takaa. Siine asti superrata, samoin siitä eteenpäin. Hyppiksellä superhienoa nollaa, 4 estettä jäljellä ja väistäessäni hallin tolppaa Vinka lähti hyppylinjalta ilmeisesti aavistuksen perääni ja hyp-hyp-putki kuviosta ja toinen hyppy suorittamatta. No jatketaan viikon päästä Kajaanissa, toivottavasti samalla fiiliksellä.

pellollakin oli lunta kiitettävästi

kaikki koirat kuvassa

Niina "3 vk 2 pv laskettuun aikaan" urheasti mukana

sinne meni VäläkeVälke kiusankappale


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti