perjantai 16. joulukuuta 2016

Talven riemuja

Onneksi talvi tuli takaisin. Toivottavasti lumet viimein pysyvät maassa. Ainakin Siilissä on lunta jo sen verran paljon, että ei sen nyt ihan pienestä plussakelistä pitäisi hävitä - ainakaan hetkessä.

Onhan tässä kerennyt taas tapahtua kaikenlaista. Välke käväisi tapaamassa sulhasta, mutta tällä kertaa ei kaikki mennyt ihan toivotulla tavalla ja näin ollen pentuja ei ole odotettavissa. Hiski sai vihdoin viime viikolla kunnon talvipopot ja päästiin pitkästä aikaa maastoilemaan kunnolla. Pohjat ovat olleet maastossa erinomaisessa kunnossa, joten pitkät laukkapätkät ja pienet jäsenten ojentelut olivat viime viikonloppuna listalla. Toivottavasti pohjat ovat tulevana vielä yhtä hyvässä kunnossa, kun huomenna suuntaamme taas pitkälle maastolenkille samalle suunnalle. Hiski kunnostautui eilen muuten luotettavana alkeisratsuna: vein Jussin tunnin käyntimaastolenkille Hiski ratsunaan, itselläni lainaheppa ja lisähaasteena kolme goottia jaloissa pyörimässä... Mutta hyvin selvittiin, Jussi pysyi selässä ja koiratkaan eivät jääneet hevosten alle vaikka muutaman kerran turhan uhkarohkeita taas olivatkin jäädessään syömään kikkareita hevosen eteen.


Tässä kohta 2 viikon takaisia kuvia Punkkiksen reissulta, teemana yhdistetty "4vee-41vee-70vee synttäri" lounas Hesellä sekä ulkoilukuvia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti