sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Suomenratsujen kuninkaalliset 2016

Heti arkeen paluun alkajaisiksi lähdettiin perjantaiaamuna tien päälle Niinan ja Marin kanssa, suuntana Ypäjä ja suomenratsujen kuninkaalliset. Vinka & Vega jäivät Sannalle hoitoon, mutta Välke otettiin mukaan kisamaskotiksi. Ja kuka voikaan hoitaa maskotin virkaa paremmin kuin Välke <3

Majoittauduimme Myllykyläntilalle, jota voin lämpimästi suositella muillekin! Käytiin jo perjantaina vilkaisemassa kisasuorituksia ja tämän jälkeen lähdettiin vähän oikomaan jalkoja suunnaten lenkille. Aurinko paistoi, nautittiin maisemista ja jotenkin me vaan "eksyttiin" tieltä metsäpolulle. Tarkoituksena ihan vaan samoilla metsässä. Mutta entä kun huomaa nenän edessä suppiksen? Arvaatte varmaan loput. Hämärähän se meidän ajoi sitten lopulta metsästä pois.

Lauantaina lähdettiinkin heti aamusta kisapaikalle, jossa aika menikin sitten sujuvasti alkuiltaan saakka. Vähän kaupasta evästä, suihkuun ja ruuan ja herkkujen kanssa loppuilta telkkarin edessä löhöilyä. Jos Välke oli ottanut ilon irti kaikista kisakatsomojen ihanista ihmisistä, niin löysi se vielä illallakin itselleen ihanan urhean rapsuttajan.

Sunnuntaina suuntasimme taas aamusta kisapaikalle. Sunnuntaina Välkkeen "helppoutta" kuvasi ehkä parhaiten se, kuinka se makasi 3 tuntia sylissäni tihkusateessa sadeviitan alla katsellen välillä finaalisuorituksia sadeviitan käsiaukosta. Koulufinaali päättyi viiden maissa ja puoli kuuden aikaan olimme valmiita kotimatkalle. Hieno viikonloppu; hienoja hevosia hyvässä seurassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
maanantaina sitten oman "kuninkaallisen" selkään
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti