tiistai 20. syyskuuta 2016

Pitkään siihen menikin

että Hiski ontui. Saati että joutui käyttämään sen klinikalla. Reilut 18 vuotta eli en valita ;)

Hiski oli aluemestaruuksissa ep ja parin päivän päästä se ontuikin sitten ekaa kertaa koskaan. Eilen ajettiin sitten Laukaalle ja tutkittiin, kuvattiin ja hoidettiin. Ei mitään kauhean vakavaa, ikäisekseen hyvässä kunnossa ja 2 viikon päästä pitäisi päästä taas ratsastamaan jos kaikki menee hyvin.Viikko sitten starttasin Vinkan kanssa kisoissa2,5 kk tauon jälkeen. Vinka ei ollut unohtanut mitä kisoissa pitää tehdä ja saatiinkin samantien tupla plakkariin. Välkkeen kanssa startattiin samana päivänä ekat kakkosen kisat eikä nekään menneet hullummin: ekalta radalta 2 rimaa ja toiselta 1 rima.
Nyt menneenä vkl:na kävin Tampereella kisaamassa ja Stiinan & poikien luona kylässä. Ja kyllä, sohvalle mahtuu hyvin 2 ihmistä ja 6 gööttiä. Välkkeelle keinu tuotti ekana päivänä ongelmia. Vinkalle radoilta vitoset (kielto ja keinu). Sunnuntaina Välkkeelle hyppikseltä eka luva ja agiradalla keinu jälleen vähän ahdisti. Onneksi tuo vaihe taitaa johtua tulevista juoksuista. Vinkalle pieni lipsahdus hypyllä ja siitä hylätty -  mutta ne kepit! Noin pitäisi luottaa sen taitoihin aina! Viimeisen radan jätin Vinkan kanssa väliin, jotta pääsin ajoissa kotimatkalle.


Tulevana lauantaina kisaan Vinkan kanssa Lappeenrannassa ja pitänee vielä katsoa jotkut kisat Välkkeelle lokakuulle ennen marraskuussa odoteltavia juoksuja ja sulhon kohtaamista...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti