maanantai 25. heinäkuuta 2016

Mihin se aika rientää

sillä en vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt avaamaan konetta kotona ja päivittämään blogia. Eli kotona ei ole ehditty jouten olemaan. Tai jos on ollut hetki joutoaikaa, niin äkkiä senkin tilalle on keksitty jotain muuta tekemistä.

Eihän siitä ole kuin hetki, kun ensimmäiset työkaverit jäivät kesälomalle ja minun lomani alkuun oli vielä pitkä pitkä aika. Mutta jotenkin kesä- ja heinäkuukin vilahtivat vain ohitse, sillä minulla olisi enää 3 työpäivää ennen kesäloman alkamista. Torstaina pakkaan viisi pienintä nelijalkaista kyytiin ja suuntaamme Punkkikselle. Suurin nelijalkainen (Hiski) jää tänne Niinan hellään huomaan.

Agilitykisoissa en käynyt heinäkuussa kuin Välkkeen kanssa kahden startin verran, josta hyppikseltä hyvä nolla (ja voitto) ja aksaradalta pari kieltoa. Reeneissä olen käynyt viikottain sekä Välkkeen että Vinkan kanssa. Muuten koirien viikko-ohjelmaan on kuulunut metsälenkkejä, mustikoiden syömistä ja paljon uimista.

Niina on kisannut Hiskin kanssa kahtena heinäkuun viikonloppuna ja ensi viikonloppuna he lähtevätkin Ouluun kisaamaan. Tallilla se on tainnut minunkin aika suurimmilta osin vierähtää, samoin koirien; tänäänkin koirat olivat meillä mukana tunnin käyntimaastossa.

Siinäpä heinäkuun kuulumiset pääpiirteittäin ja ylläri, ylläri - loppuun sitten kuvia heinäkuulta...

Kuopion kisoissa la 9.10.
 
9.10. verryttelyssä

 
päivän päätteeksi Hiskiä väsyttää
 
Kuopiossa su 10.7. ja äitini kannustusjoukoissa
urakka takana
 
 
 
 
 
 
 
 
turvallisuussyistä olen vain kahluuttanut Hiskiä (sitä yhtä epäonnista kertaa muistellen...)
 
Hiski kyllä uisi, mutta minä en halua
 
 
issikoimassa Seijan & Seijan & Hilkan kanssa
 
 
utuinen päivä
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieksämäki 24.7. verryttelyssä
 
palkintojen jakoa odotellessa
 
Hiskin mielestä rauhassa odottelu on yliarvostettua
 
 
 
jaettu 3.sija (62,500%)
 
 
 
loppuverryttelyt hämärtyvässä illassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti