maanantai 6. heinäkuuta 2015

fb-tähtöset

Kotiuduin eilen Tuomaksen synttäri & agirotu reissulta ja käväisin kotiapsilla kaupassa hakemassa ruokaa. Normi tottumuksesta takaluukku auki ja kauppaan ruuan ostoon. Joku tuiki tuntematon oli ottanut kuvan autostani ja laittanut sen fb:iin. Itse asiassa juttuhan oli ihan positiivinen ja sain siinä kehuja, että luukku oli auki vaikkei ollut edes helle. Ja ajatus ilmeisesti oli, että näin pitäisi muidenkin toimia. Mutta voi tätä somen voimaa, kuva oli kohta vaikka missä ryhmissä. Siinä vaiheessa vielä huvitti, miten nopeasti sana kiirii. Äsken luin taas uusimpia kommentteja kuvasta ja voi herran jestas näitä ihmisiä. En suoraan sanoen tiedä, onko kaikilla oikeasti kaikki palikat kohdallaan. En voinut olla enää kommentoimatta itsekin kuvaa, vaikka olin ajatellut, että en siihen mitään itse kirjoita. Hei kaikille ystävilleni ja tutuilleni, koiran omistaville siis, me ollaan vissiin ihan idiootteja kun liikutaan ihmisten ilmoilla koirien kanssa auton kera. Tai ollaan hulluja, kun otetaan se riski, että jätetään luukku auki ja koirat lukitun kalterin taakse. Kalterit sahataan poikki ja koirille käydään kylvämässä järestään myrkytettyjä herkkuja kaltereiden välistä. Että näin. Anteeksi kasvattaja, että rääkkään näin koiriani ja saatan ne vaaralle alttiiksi ihmisten ilmoilla. Ehkä minä käärin ne tästä lähin pumpuliin ja lopetan harrastamisen kokonaan.


Hei, me ollaan julkkiksia.

Mutta sepä siitä, onneksi meillä oli muutakin elämää viikonloppuna kun pelätä koirien puolesta. Perjantaina ajelin Orimattilaan Jonnalle & kump. kyläilemään ja Tuomaksen synttäreitä juhlistamaan sekä osallistumaan agirotuun. Lauantaina käytiin kisaa aamusta avoimen SM-kisan karsintarata, jossa Vinkalle valitettavasti yksi rima alas. Pohja (irtohiekka kovan hiekkapohjan päällä) ei valitettavasti suosinut Vinkaa ja alkuradan (varsinkin kepit) se vaan suttasi ja suttasi ja siksi varmaan tuo rimakin tuli alas, kun se oli puomin alastulokontaktin pysäytyksen jälkeinen hyppy. Suttaamisesta huolimatta aika olisi riittänyt tuossa reilun 100 koiran joukossa 3:een sijaan, joten ainakin vauhtiin sai olla tyytyväinen. Iltakisa jätettiin suosiolla välistä ja lähdin takaisin Orimattilaan "aikuisten" juhlia viettämään.

Sunnuntaiaamuna taas kisapaikalle ja vuorossa joukkueviesti. Tällä kertaa Mika tuurasi Päiviä, mutta koirat oli edelleen samat. Kyllä, Vega 10,5 vee pääsi mukaan kisailemaan. Vinka lähti toisena koirana ja  kävi vähän kuumana lähdössä enkä saanut sitä istumaan, joten rata alkoi vähän hätäisesti lentävällä lähdöllä. Pientä mokailua sitten itseltä ja Vinka tulos radalta 15. Vega hoiti ankkuriosuuden upeasti. Sen kanssa oli NIIN nautinto mennä radalla, se vaan eteni innoissaan ja myöhästyin jopa persjätössä niin, että juoksutin sen A:lta ohi. Meille siis radalta yksi kielto, mutta olin niin iloinen Vegan vauhdista ja innosta. Ei se ainakaan vanha ole, vaikka välillä niin käyttäytyykin... Joukkueemme tulos oli lopulta 30 virhepistettä, mutta sijoitus oli silti 8. /49. Hyvä me! Ja eikun takaisin Orimattilaan, lenkille ja Tuomaksen kaverisynttäreitä sivusta seuraamaan. Olipas kosteat tunnelmat ;)


Video joukkuesuorituksestamme

Välke oli sekä perjantaina että lauantaina uimakoulussa ja tänään kävimme lenkin jälkeen testaamassa, joko se lähtisi hakemaan lelua järvestä. Ja kyllähän se lähti, tosin tyylissä on vielä vähän petraamisen varaa, mutta eiköhän se tuosta parane ajan kanssa.

Video (Välkeen uimakoulu)


Vinka ja Vinkan rapsuttaja

Välke ja Välkeen rapsuttaja

Vega <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti