torstai 12. helmikuuta 2015

Auringonpaistetta

Tiistaina kääntyi plussan puolelle, mutta urheasti käytiin aamupäivällä hiihtelee 8 km lenkki. Mentiin rauhassa, välillä vähän lisättiin pitoa pohjiin ja taas matka jatkui. Mökillä paistettiin äkkiä makkarat, laitettiin sauna lämpeämään ja lähdettiin kävellen seuraavalle lenkille. Nautittiin taas auringosta ja kipaistiin 9 km lenkki. Saunan jälkeen olisi voinut vaikka käydä nukkumaan, mutta oltiin luvattu olla Nikon vahtina ilta, ja voin kertoa, että siinä vauhdissa ei todellakaan ehtinyt silmiä ummistaa...

Linnalahdessa

lenkkiseurana äiti, Eila ja koiratEilen vietettiin pakollista "lepopäivää" ja käytiin asioilla (ja pitsalla) kaupungilla. Kaupunkireissun jälkeen käytiin pieni lenkki metsässä koirien kanssa ja illalla vielä pieni lenkki Nikon kanssa kylällä, joten ihan totaalilepopäivälle ei sitten selvittykään ;) Isä ja Tomi huolsi minun autoni (jakopäänhihnan vaihto, pakoputken kiinnitys, termostaatin vaihto) ja minä ja äiti toimittiin Nikon viihdytysjoukkoina. Ihan uskomaton virtapiiri tuo pikkukaveri!

Tänään käväisin hiihtämässä näin aamusta tässä kylällä kotirannasta 8,5 km lenkin. Suurin osa ladulla, mutta kävin vähän lisälenkkiä kelkan jäljillä... plussakelillä... takaisin vastatuuleen... hiki tuli ja käsissä tuntui, mutta onpa nyt hyvä olo! Ja nyt taas mökkielämän pariin loppu lomaksi :)


nätti rivistö

ahkera huoltomies

jumppahetki

näin saatiin 2-vuotias ikiliikkuja pysymään aloillaan hiustenleikkuun ajanEi kommentteja:

Lähetä kommentti