lauantai 22. marraskuuta 2014

Velipoika Vikke

Viikko takaperin kisasin Vinkan kanssa omissa kisoissa. Samalla tavattiin Välkkeen velipoika Vikke. Kuvia otettiin, mutta a) koirat ei todellakaan poseeranneet ja b) kuvat ovat kännykkälaatua...

tässä video kakaroista

Entäs sitten  sitten itse kisat? Ensimmäisellä radalla meni vähän pasmat sekaisin, kun Vinka ei pysähtynytkään puomille. No, jatkettiin vitonen alla, ja sitten pikkaisen liian aikaisin lähdin jo putkelta seuraavalle hypylle ja sinnehän se koira kääntyi juuri ennen putkeen sujahtamista...
video: A-rata (HYL)

Toisella radalla saatiin hylätty heti alussa, kun jätin koiran selän taakse ja se nappasi muurin sijaan selkäni takana olevan pujottelun. No, viimeisenä hyppis ja hyvällä mielellä kunnon juoksuradalle. Radan jälkeen tilanne oli tämä:
 
Tehtii nollaa pienestä säätämisestä huolimatta. Ihan lopussa lähetys takaakiertoon, jossa väännän nilkkani ja videolta kuuluu "aii". Vinka tulee sitten viimeisen hypyn ohitse.
video: C-rata (HYL)

Sunnuntaina olinkin sitten kisoissa aamusta iltaan töissä. Välke oli meillä maskottina ilmoittautumisessa aamupäivällä ottamassa kilpailijoita pöydällä vastaan :) Harmi ettei tuosta tullut otettua kuvaa, oli meillä hauskaa tuolloin. Mutta hauskaa oli iltapäivällä kentän puolellakin, kuten tästä voitte huomata:
 
Susku & Jukka - kuin kaksi marjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti