lauantai 1. marraskuuta 2014

Pitkästä, pitkästä aikaa

ponin selässä. Edellinen kerta oli syyskuussa ja nyt on jo marraskuu. Niin se aika vaan vierähtää. Otin aamulla matkaan vain Vegan ja suunnattiin ponin kanssa lenkille. Vegan kanssa tavoitettiin Susku ja Heli koirineen ja ulkoiltiin sitten isolla porukalla mukavassa pakkassäässä. Mitähän tässä onkaan muuta tapahtunut. Ainakin Välke on kasvanut kovasti. Välkkeen suurin saavutus taitaa olla, että se osaa vihdoin kulkea hihnassa melko hyvin ;)

Vinkan kanssa kisattiin viikko sitten Kajaanissa. Ekalta radalta 0-voitto ja kahdelta seuraavalta hylätty. Hylätyt eivät olleet taaskaan kaaoksia, mitä nyt toisessa Vinka juoksi täysiä pää edellä päin putken sisäseinää (tuli täysiä "suoralta" putken suulle eikä onnistunut jarruttamaan/kääntämään itseään 90 astetta putkeen) ja lensi niskan kautta ympäri. Kauhea tumahus. Koira nousi ylös ja jatkoi taas täysillä matkaa. Varmasti teki kipeää. Välke oli mukana pallohallissa turistina. Hienosti ovista eikä välittänyt jytinästä, kun lumet tulivat alas hallin katolta.

Hiski on jatkanut kouluratsun uraa. Eli valmennuksissa on käyty. Tällä viikolla tosin Tarja kipusi sen selkään ja jumppaili Hiskiä puomeilla ja ristikoilla. Kouluväännön lisäksi ollaan yritetty maastoilla useammin. Tällä viikolla olin jo kahtena iltana pyörinyt tunnin otsalampun valossa tallin lenkeillä ja tänään käytiin vielä Minnan & Roopen kanssa valoisan maastossa vähän reippaammin ravailemassa. Ensi viikolle Hiskille on taas suunniteltu "pientä kokeilua" valmennukseen, mutta siitä sitten tarkemmin jos se onnistuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti