sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Talvi tullut?

Vihdoinkin on lumi maassa ja pakkasta. Lunta tuli viikonlopun aikana noin 15 cm, mutta tuskinpa tuo vielä maahan lopullisesti jää - mutta toivotaan parasta!

Hiskin kanssa on nyt käyty viikottain valmennuksessa; sekä Tarjan että Terhin. Tiistaina Tarja ratsasti ensin puoli tuntia Hiskiä ja kun heppa oli hyvä, vaihdettiin minut selkään toiseksi puolituntiseksi. Oli hieman erilaista mennä, kun heppa oli kunnolla läpiratsastettu... Valmennusta ennen olin kiertänyt jo 5 km maastolenkin Hiskin ja koirien kanssa. Käytiin vielä valmennuksen jälkeen kävelee kunnon lenkki, joten eiköhän heppa ollut iltakauransa ansainnut :) Muutenkin ollaan nyt päästy maastoilemaan säännöllisesti sekä valosan aikaan viikonloppuisin että otsalampun valossa arki-iltaisin. Ponin selässä olenkin käynyt viimeksi 3 viikkoa sitten, mutta ehkä ensi viikonloppuna taas eestyn sinnekin suunnalle.

Agilityrintamalla ei uutta. Vinkan tulostaso menee edelleen samaa mallia eli tulossuhde nollat/hylätyt on: 1/10. Kuopiossa 10.11. yksi 0 (2.sija) ja 2x HYL. Tänään Jyväskylässä 2 x HYL.
Mutta Vega :) Onneksi on tuo varma osa-aika eläkeläinen olemassa. Vega pääsi starttaamaan pitkästä aikaa tänään Jyväskylässä ja tehtiin sen kanssa tuplanolla sijoilla 1. ja 4. (harmillisesti tuo voitto tuli agiradalta eikä hyppäriltä).


Koirat torstaina päivälenkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti