sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Terveisiä Ylläkseltä

Lomaa vietetään ja yllätys yllätys - Ylläksellä :-) Tällä kertaa matkaseurana kaksi Laamasta ja neljä gööttiä. Pieniä ongelmia blogin reissupäivityksessä, sillä muistikortinlukijaa tai piuhaa ei muistettu ottaa mukaan ja kuvia ei saada siten koneelle. Pari kuvaa lähetin tänään kännystä mailiini, mutta niiden laatu heikkenee kyllä surkeaksi lähetysvaiheessa.



Täällä on ihan huippu kenkäilykeli. Lunta joka paikassa vähintään metri, jossain kohdin reilusti ylikin. Ja lumikenkiä upottaa maksimissaan 10 cm !!!!!! Pikkasen on kevyt kävellä ihan missä vaan.


Eilen illalla käytiin pimeässä kenkäilee mukava iltalenkki ja oli nautinto mennä, kun ei edes hiki tullut :-) Tänään valloitettiin Kellostapuli ja matkaa kertyi noin 10 kilsaa. Huomenna taitaa tulla kuitenkin vähän erilainen päivä, sillä lämpötila on sen verran ylhäällä, että taitaa lumi tarttua kenkiin kiinni :-(




1 kommentti:

  1. Oi vitsi, olen kyllä niin kade teille kun ootte siellä Lapissa. Hinku päästä sinne olisi kova, mutta eipä tällä hetkellä ole mahdollisuuksia. Nauttikaa koko poppoo oikein olan takaa!

    VastaaPoista