lauantai 16. helmikuuta 2013

Ei ihan voittanutkaan...

... se elämä vielä! Menin torstaina töihin ja maha meni taas ihan sekaisin :-( Juoksin vessassa pitkin päivää ja syönnin jälkeen tuli yökötys olo, mutta en kuitenkaan oksentanut. Kotimatkalla kävin kaupasta mustikkasoppaa ja palasin siis vielä hetkeksi miedompaan ruokavalioon. Perjantaina tankkasin vain mustikkasoppaa ja mahassa ei kourinut ihan edellispäivän malliin, vessassa sai kuitenkin edelleen juosta... lisäksi jalat (varsinkin pohkeet) oli tosi tosi kipeet, autolla ajaminenkin oli yhtä tuskaa. Ihan kuin olisi ollut joku kramppi ja sen jälkeinen olo (tuli elävästi mieleen se muutaman vuoden takainen episodi). Pähkäilin sitten vielä koko illan uskallanko lähteä la:na kisaa Vinkan kanssa. Päätin odottaa aamuun. Koirilla oli aika lailla virtaa (käyneet lenkillä ma:na), joten kipusin itsekin reilun viikon tauon jälkeen Hiskin selkään ja käytiin käppäilee porukalla lähilenkki. Ite sai ottaa rennosti ja koirat pääsi vihdoinkin juoksemaan.

Tänä aamuna maha oli ihan ok tuntuinen, varmuudeksi aloitin päivän vielä mustikkasopalla ;-) Jalat (ja varsinkin ne pohkeet) oli edelleen tosi kipeät ja oudon tuntuiset, joten en sitten lähtenyt yksi urheilemaan autolla Jyväskylään ja spurttailemaan radalle, varsinkin kun en uskaltanut tankata kunnolla ruokaakaan. Jospa päästäisiin Vinkan kanssa radalle sitten omissa kisoissa suoraan Lapin reissulta (ellei Vinkan juoksut kerkeä alkamaan).

Tänään kävin sitten katsomassa Tiinan luona uusia poneja. Strakur esitti (ei niin yllättäen) urheaa oripoikaa uuden ruunan edessä (*syvä huokaus*). Eivät ehkä ihan hetkessä ystävysty...
* Kirjoniemen tila
* Facebook/ Kirjoniemen tila

Kokeilin myös iltapäivällä lumikenkäilyä. Menin vanhoja polkuja, jotta meno oli kevyttä. Ihan ok oli mennä (olon puolesta), vaikka pohkeisiin koskee edelleen. Mutta ei ne ilmeisesti siitä pahemmaksi muuttuneet.
Kuva kuinka meillä töissä tekniikka pelaa... jossakin on mennyt nyt joku laskelma vähän pieleen :-)) Onneksi kukaan ei jäänyt säleiden alle! Muuten pelaavat hienosti: alas ja ylös, auki ja kiinni, pitkin päivää, koko viikon !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti