keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Kesälomaa odotellessa

Apua, edellinen päivitys viime vuoden kesälomalta. Ja enää 15 työpäivää ennen tulevaa kesälomaa. Ei vaan tunnu ikinä olevan enää aikaa päivitellä tänne mitään.

Arki rullaa entisellään, töissä käydään päivät, jotta on varaa nauttia vapaa-ajasta. Eli työt haittaa harrastusta 😉 Lottovoittoa odotellassa...

Vinka täyttää ensi viikolla jo 10 vuotta ja nyt lauantaina lienee sen vikat agikisat. Koira kyllä kulkee edelleen samalla innolla ja melkeimpä samalla vauhdilla kuin nuorena. Mutta eiköhän se nyt jää kisoista eläkkeelle ja saa harrastaa välillä agia vaikka tässä omassa pihassa. Välkkeen tiputin vuoden alusta 3:sta 1-luokkaan ja se oli ihan super ratkaisu. Nyt se on saanut vauhtia & itsevarmuutta lisää ja sen kanssa on mukava kisata. Kisattu tosin ollaan ihan satunnaisesti. Suoraan sanottuna hevonen "nielee" rahat eikä ole varaa maksaa agilityn kisamaksuja. 

Vipsu sai helmikuussa kaverin, kääpiöluppis Vimpulan. Vipsu ja Vimppu ovat nyt erittäin hyviä kavereita ja Vipsu nuortui silmissä kaverin saatuaan. Vaikkakin Vipsu pitää edelleen Vinkaa sen hyvänä kaverina 😍

Veeran kanssa käytiin talvella viikottain maneesilla ja edistyttiin jo kummasti, kunnes otettiin takapakkia ja saikkua liukastumisen seurauksena ja tuntuu, että tämän jälkeen aloitettiin kaikki työ taas alusta. Nyt näyttää taas hyvältä, koputan puuta. Muuten Veera on lunastanut odotukset ja kulkee varmasti maastossa, yksinkin, ja ihan uusissa paikoissakin. Veera lähtee tänäkin kesänä mukaan kesälomalle Punkaharjulle. Hiskikin voi hyvin Punkaharjulla ja olen päässyt maastoilemaan sillä pitkin talvea.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti