perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pääsiäisen ilon hetket

Pääsiäisen aikaan ulkoiltiin.

Perjantaina kävin Vinkan kanssa agilitykisoissa Joensuussa, josta saldona 5 ja 2x HYL. Vinka oli vähän villi. Ei uskoisi, että sekin täyttää ensi kuussa jo 9 vuotta.

Lauantaina oli huippuhieno ilma. Heti aamusta lähdettiin Hilkan ja koirien kanssa jäälle ulkoilemaan ja tehtiinkin melkein 3 tunnin lenkki. Iltapäivällä Hiskin kanssa Tuulan & Tompan peesiin "vauhtilenkille". Vihdoinkin oli niin lämmin päivä, että pesin Hiskin lenkin päätteeksi. On se paksun karvansa kanssa sen verran talven aikana hikoillutkin, että pesu taisi tehdä kutaa. Pesun jälkeen lähdettiin vielä palauttelukävelylle pellon laidalle, käveltiin 3 km lenkki ja kerättiin samalla hevosille herkkuja tarhaan.

Sunnuntaina olin pitkästä aikaa Tarjan valmennuksessa Hiskin kanssa. Ratsastin Hiskin Tiinalle. Tarja ensin selkään, sitten minä, ja valkan päälle vielä maastoilua Seijan & Funin seurassa, joten täysi työpäivä Hiskille (joka ei kyllä siitä valita).

Lauantai jäi mieleen ihan superihanana päivänä, eikä se päivä unohdu varmaan vähään aikaan. Tuolloin kaikki oli vielä hyvin.


heti alkoi liikkeelle komennus, kun vaan pysähdyttiinja kukas se taas karkasi ekana "asennosta"

Lenkin jälkeen hikinen hevonen

Pesun jälkeen lähdettiin vielä kävelemään

Tarkkana kuin porkkana
Sunnuntaina matkalla Tiinan kentälle


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti