sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Syyskuun loppupuoli

hurahti taas vauhdilla. Ohjelma pysyi jälleen samana eli töitä ja ulkoilua ystävien ja nelijalkaisten seurassa. Tiistaisin on ollut treffit Seijan & Funin kanssa ja ollaan tehty laukkareenit peltoa kiertävällä hyväpohjaisella tiellä. Välillä vesi vaan roiskuu laukatessa "sadekauden" aiheuttamien lammikkojen läpi.

vesiesteStrakurin kanssa on reenattu muutama kerran jopa kentälläkin

Strakurin ruokahetki kerää kavereita paikalle


Torstaisin treffaillaan Jaanan ja Niinan kanssa


Vipsu ottaa rennosti

Syyskuun loppupuolella Ella tuli viettämään ratsastusviikonloppua. Perjantaina käytiin Hiskin kanssa lenkillä ja lauantaina sekä sunnuntaina ratsuna oli Strakur. Sekä kentällä että maastossa.Pidettiin evästauko kodalla

Koirat huomasi, että aitauksessa jaetaan herkkuja

  


Syyskuun loppupuolella lähdin Hiskin ja Välkkeen kanssa lenkille. Otin heti alkuun muutaman kuvan Hiskin selästä Sports Trackeriin ja yht'äkkiä Hiski pysähtyi kuin seinään ja jäi tuijottamaa eteenpäin. Ja samalla huomasin itsekin, että pellolle ilmaantui hirvi. Äkkiä alas selästä ja Välke kiinni. Hiski törisi ja pörisi, lopulta hirvi viitsi laahustaa tien yli ja viimein päästiin ohittamaan hirvikohta taluttaen. Hetken taluttelin Hiskiä, kunnes päätin nousta selkään. Muutama sakkokierros jouduttiin ottamaan metsäteitä ravia kun Hiski ei vaan rauhoittunut kävelemöön, kunnes Hiski viimein rentoutui ja tämän jälkeen se olikin sitten ihan normaali ja käveli kuin mitään ei olisi tapahtunut.


Tiistailenkki sumuisella viikollavain viiden koiran kanssa lenkillä, kun otin pelkän Välkkeen lenkille mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti