torstai 17. elokuuta 2017

Sieni- ja marjametsässä

Otin pari lomapäivää elokuun toisen viikonlopun yhteyteen ja suuntasin Punkkikselle jo keskiviikkona töiden jälkeen. Samana iltana paineltiin saareen ja kerättiin vähäsen kanttarelleja. Muutama torvisienikin oli jo noussut. Torstaina tein vielä töitä etänä, mutta ilta menikin sitten viinimarjoja kerätessä ja metsään ei silloin enää ehditty. Perjantai ja lauantai menikin sitten metsässä marhaillen, saaliina kanttarelleja ja mustikoita.
Sunnuntaina pidettiin vähän "vapaata" ja ehdittiin tehdä jopa ruokaakin monen päivän "kahvia ja leipää" lounaan/illallisen jälkeen ;) Saatiin Nikolle pienempi pyörä lainaan, jolla ilman apupyöriä ajo sujuikin leikiten, joten sunnuntaina käytiin pyöräilemässäkin useampaan otteeseen.
Maanantaina jatkettiin myös kesälomani päätyttyä tauolla ollutta puusavottaa. Tosin sitä ennen ja sen jälkeen oli taas käytävä pyöräilemässä. Ja lopulta kello näyttikin jo 22:50 kun kurvasin Siilissä pihaan. Taisi muuten tähän reissuun jäädä tämän kesäkauden viimeiset saunomiset ja uimiset, tai varmaan koko vuoden saunomisetkin ellei syksyllä tule vielä mentyä mökille saunomaan. Minun kämpän saunahan on hoitanut heinävaraston (ja muun tavaran) virkaa jo muutaman vuoden...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kyllä se puukasa vaan pienenee uhkaavasti

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti