sunnuntai 1. tammikuuta 2017

vuosi vaihtui

Joulu tuli vietettyä Punkaharjulla erittäin sateisessa säässä :( Ulkoiltua tuli silti joka päivä ja metsässä sai sentään vältettyä liukkauden ja nauttia lumen rippeistä. Siilissä oli onneksi satanut lunta ja maisema oli hieman erilainen palattuani Siiliin maanantai-iltana.

Perjantaina alkoi satamaan täälläkin vettä ihan liikaa, mutta siitä huolimatta käytiin urheasti maastoilemassa, kun pohjat olivat tuolloin vielä ihan hyvässä kunnossa. Valittevasti eilen pohjat olivat sitten jäätyneet, joten eilinen 2 tunnin maastolenkki tehtiin hieman rauhallisemmissa merkeissä. Onneksi toisilla pätkillä oli vielä lunta ja päästiin kuitenkin ravailemaan ja laukattiinkin rauhallisesti. Jumpattiin parilla hankipätkälläkin, joten hevoset olivat kuitenkin rauhallisesta temposta huolimatta hyvinkin tyytyväisen oloisia lenkin jälkeen.

Eilen jatkoin hevoslenkiltä koirien kanssa melkein 2 tunnin lenkin, jonka jälkeen otettiin hevoset sisälle ja kotona olinkin viiden maissa. Aamulla lähdin reissuun heti 9 jälkeen, joten raittiista ilmasta tuli nautittua ihan kiitettävästi. Olisiko ollut raittiin ilman myrkytys vai se yksi siideri, mutta 23 aikaan oli pakko sulkea silmät ja nukuttiin koirien kanssa autuaasti tietämättä paukkeesta mitään. Heräsin aamulla 8 aikaan, mutta päätin jatkaa unia kun ei ollut kiire minnekään ja herättiinkin lopulta vasta puoli kymmenen aikaan... oho! No, mukavaa, että joskus voi nukkua pitkään! Ja jatkettiin koirien kanssa rentoa oleilua maaten sohvalla puolille päivin, kunnes suuntasimme taas tallille ja sieltä porukalla koirien kanssa pitkälle lenkille. Että näin railakasta oli meidän vuoden vaihtumisen juhliminen.


 

 

 


 

 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti