sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Ja niin yksi viikonloppu taas takana

Lauantaina kävin Joensuuussa kisaamassa 2 starttia sekä Välkkeen että Vinkan kanssa. Hilkka lähti mukaan seuraksi, joten kisapäivä (ja matkat) sujuivat rattoisasti. Mennessä tosin useampi hirvi tienlaidassa meinasi aiheuttaa pientä jännitystä, mutta lopulta enemmän sydämmen tykytyksiä aiheutti takana ajava autoilija, joka yritti väkisin ajaa perään kun jarrutin hirvien kohdalle. Piti jo väistää takanatulijaa pientareelle, hirvet sentään päättivät palata takaisin metsään tässä vaiheessa (Hilkka laski, että hirviä oli 5). Kaiken kukkuraksi takana tuleva autoilija jäi tämän jälkeen roikkumaan puskuriin, paineli lopulta ohitse ja näytti vielä käsimerkkejä. Ihania nämä perseessä roikkuvat kanssa-autoilijat, jotka eivät edes huomaa että jarruttelin ihan syystä...

Välkkeelle ekalta agiradalta nolla, mutta sijoituimme "vasta" toiseksi ja kun kisaajia oli vain 3, niin eipä sillä nollalla sitten luvaa saatu. Toisella aksaradalla jouduttiin ottamaan kepit uusiksi ja siitä vitonen ja 0,22 yliaikaa. Vinkan kanssa on paletti edelleen ihan hajalla. Ekalla radalla hylätty jo 4 esteen jälkeen enkä pystynyt jatkamaan rataa enää. Toiselle radalle päätin, että jatkan rataa vaikka hylky tulisi. No, Vinka irtosi sitten jo 3-esteen jälkeen hieman kauemmaksi takaakiertoon mitä tarkoitin ja se siitä sitten. No, tämän radan sain kuitenkin jatkettua kisanomaisesti loppuun, joten siitä jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis.

Sunnuntaina lähdettiin aamusta Hilkan kanssa lenkittämään Hiski ja koirat ja käytiin tämän jälkeen koppi perään, Viirus kyytiin ja hurautettiin Tiinan pihaan. Varustettiin ratsumme, otettiin Hatka matkaan ja eikun menoksi! Keli oli hieman harmaa, mutta ei se menoa haitannut. Vettä ei kuitenkaan satanut ja lenkin varrella oli erittäin rauhallista. Käveltiin paljon metsissä, menää hölkyteltiin ja välillä irroiteltiin vähän baanoilla. Ratsastajat nauttivat, mutta niin tuntuivat nauttivan ratsummekin. Eikä tainnut Hatkakaan valitella, kun pääsi pitkälle lenkille. Matkaa kertyi lähes 19 km ja aikaa kulutettiin melkein 3 tuntia. Kuvia lenkiltä alla, ovat vähän suttuisia kelistä johtuen, mutta ei anneta sen haitata.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti