sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Viikonlopun vietossa

Tänä vuonna onnistui erinomaisesti talvirenkaiden vaihto-operaation ajoitus, sillä isänpäivään saakka pärjäsi hyvin kesärenkailla. Yhtenä iltana viime viikolla joutui ajelemaan tallilta kotiin erittäin hiljaa, mutta muuten ei ollut mitän suurempia ongelmia. Rangasvarikkoni sijaitsee siis isän "hallilla".

Perjantaina kurvasin siis suoraan töistä Punkkikselle viikonlopun viettoon ja viikonlopun teemana auton huollon lisäksi oli ulkoilu ;) Eilen aloitettiin heti aamusta reilun tunnin metsälenkillä Pian & koirien kanssa ja päivällä jatkettiin äipän & koirien kanssa metsässä seikkailua vielä parin tunnin ajan. Onneksi oli pussi matkassa, sillä metsä oli täynnä kanttarelleja! Koirat vetivät puolukoita suuhunsa ihan himona. Välillä löytyi mustikan raatoja, jotka upposivat niiden suuhun samalla tahdilla. Lisäksi harmaat, varsinkin Vinka, söivät taas hulluna kanttarelleja. Eli vitamiinit tankattu. Veljeni vielä kiltisti puunasi autoni sisältä katosta lattiaan.

Tänään jatkettiin ulkoiluteemaa ja aloitettiin aamu reilun kahden tunnin metsälenkillä. Tällä kertaa ei sattunut samanlaisia kanttarelliesiintymiä reitin varrelle, mutta puolukka mättää vetivät puoleensa niin koiria kuin äippääkin... Ruokailun ja isänpäiväkakun jälkeen käytiin vielä tunnin lenkki tuossa kylällä, joten lenkin jälkeen saatiin taas luvan kanssa tankata lisää kakkua *hih* Auto-operaatiokin jatkui renkaiden vaihdolla ja auton pesulla ulkoapäin, joten kyllä nyt kelpaa huristella taas takaisin Siiliin.
Ihania, sanoo Vinka
Karpoloiden bongaamistaOjatkin ylittyy reippaasti


Puolukat maistui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti